Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Aynen. Kendi oyuncularimizi kücültmeye ne kadar merakliyiz. Türkiye´nin en gözde 2 yerli futbolcusunu aldik iste, hala ih mih edenler var ya. Gercekten anlamakta güclük cekiyorum. Ne istiyorsunuz kardesim siz ya? Ya bi oyuncularimiza sahip cikin ya artik. Yeter be. Servet Servet dediniz, Kesimal´i 5 kere cebinden cikardigini yeni farkettiniz. Gercekten yeter

Servet mevzusu farkli yanliz. Fenerbahceliler kadar sahiplenmiyoruz cogu zaman oyuncularimizi, dogrudur. Ama bizim tek kistasimiz Galatasaray'da oynuyor olmalari, futbolculuk yetenekleri degil. Biz Fener altyapisindan cikmis birine kaptanlik vermeyiz, her mac rakibine kasti tekme atan adami kacarak ayrildiginda omuzlara almayiz. "Seni buraya getiren yetenegin, burada tutacak olan da karakterindir" diye bosuna yazmiyor Florya'da. Bazi oyuncularimiza haksizlik yapildi gecen sene belki. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularin o kadar hatalari oldu ki, taraftarin performansi da onlara orantili sekilde düsüs gösterdi. Ama o haksizlik yapilanlardan biri kesinlikle Servet degil. Servet Cetin benim bir taraftar olarak asla Galatasaray formasiyla görmeyi icime sindiremedigim bir adam. Yuhalamam, tepki göstermem, üstünde o forma varken nefret de edemiyorum, ama o formayi üzerine yakistiramiyorum, hele hele kaptanlik pazubandini takmasi kahrediyor beni. Istiyorsa birden Pique'ye dönüssün, degismez.

Sercan ikinci yarı iyiydi.Takımda banko oynaması gereken adam.

Bir gol atmasına bakar.Gerisi gelecektir.

Girdi, hiç zekasını kullanmadı rüzgar gibi esti biraz.

Melo ile birlikte, oyuna girdikten sonra takımda olumlu iş yapan nadir futbolculardan biriydi.

Ben şaşırmadım da, o bazı insanları şaşırtmaya devam edecek bu sezon.

Baros,Sercan ve Elmander üçlüsüyle birlikte oynayalım.Orta sahada zaten 3 tane koşan adam var.Gerets, döneminde Ümit Karan,Hakan Şükür,Hasan Kabze,İlic dörtlüsüyle oynuyorduk.

bu haftadan tezi yok 11de forvet olarak olması gerek.benim barosa artık tahammülüm kalmadı

Sercan'dan hiçbir umudum yok. Benim gözümde hızı dışında hiçbir yeteneği olmayan sıradan bir altyapı oyuncusu.

Barosdan daha iyi topu götürüyor. Eski barosu bana andırıyor. Birkaç hafta sonra formayı kaparsa şaşırmayın.

Rezil bir bitiriciliği var, verdiği kararlarda hatalı genelde maç içinde.Bunları düzeltmesi lazım.

Daha önce de yazmıştım. Kafa tipi koşu stili falan fenomen Ronaldo'yu andırıyor. O kadar tabii.

Barosunda bitiriciliğide LESH olmuş.Milli maçınıda izledim.

bir kaç haftayı bırakın arenadaki maça 11 çıkacak.

Bırakın forveti bu çocuktan çok iyi kanat-forvet olur.

Baroş'dan sonra Arshavin etkisi gösterdi.

Geri
Üst Alt