Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Hayır ayağında top tutamıyor, pres yok, topu alınca yaptığı komik panik resmen suratına yansıyor. Bugün Burak'ın altın tepside verdiği pası bile dikkat ederseniz ilk anda düzgün kontrol edemedi.:D Ulan kaçıracak mı yoksa derken attı Allah'tan.. Kusura bakmasın, Galatasaray formasını böyle adamların giymesi beni üzüyor şahsen..

Bursa'dayken beğeniyodum Sercan'ı, fakat bizde henüz kendini gösteremedi.. Yazdıklarına tamamen katılıyorum :yenieek:

Komple futbolcu. adam geçme, asist, oyun kurma, uzaktan isabetli pas, verkaç...herşey var bunda ama golcü değil bence. Yanında golcü oynasa gol rekorları kırarız. Bence ilk defa 4 değişmez forvet alternatifimiz oldu. Yerine göre rotasyon olacaklar. Rotasyona normalde karşıyım ama, bunlar rotasyon olur, çünkü hepsinin birbirinden farklı özellikleri var. (Umut, Burak, Sercan, Elmander)

ahahaha gomik şey

Bursa'dayken beğeniyodum Sercan'ı, fakat bizde henüz kendini gösteremedi.. Yazdıklarına tamamen katılıyorum :yenieek:

Kendini göstermeyi falan da geçiyorum, o top ona gönderilince yaptığı komik panik, saçmalama, topu ayağından aşma var ya yeminle paftan birini koy takıma yapmaz bunu.. Biraz ağır olacak ama futbolcu demeye şahit ister türü bi adam..

Komple futbolcu. adam geçme, asist, oyun kurma, uzaktan isabetli pas, verkaç...herşey var bunda ama golcü değil bence. Yanında golcü oynasa gol rekorları kırarız. Bence ilk defa 4 değişmez forvet alternatifimiz oldu. Yerine göre rotasyon olacaklar. Rotasyona normalde karşıyım ama, bunlar rotasyon olur, çünkü hepsinin birbirinden farklı özellikleri var. (Umut, Burak, Sercan, Elmander)

Sen aç oradan bir menajerlik al Galatasaray'ımızı her maç rotasyona git. Helal olsun. Umut,Burak,Elmander gibi adamları bi anda harcadın.

Çok övdüğünüz Hamit bile şimdiye kadar benzer bir pas atamadı.

Benzer pas mı? BOMBOŞ duran adama top attı. Onu da mı atmasın yani.. Defansta bi tane oyuncu kalmış.

Bak salih kardeş, ben senin taktiğini gayet iyi biliyorum. Zorlama bence.. Sen iyileri kötüleyip, kötüleri överek ortalığı karıştırmaya çalışıyon aklınca.. Hamit kötüyken de övmüşsün onu.. Bugün hamit düzelince başlamışsın kötülemeye.. Sabri'ye övgüler, sercan'a anlamsız övgüler falan..Yapma şunu, git faydalı işlerle uğraş, insanları tahrik etme.. Rica ediyorum.

serkan aykutun bize geldiği zamanı hatırlattı bana. bu kadar çelimsiz, zayıf bir adamın olağanüstü yetenekleri olması lazım. ama sercanda yetenektende eser yok. bize hiçbir faydası olmaz.

bu adamda inanılmaz bir kordinasyon ve panik sorunu var burak ın boş kaleye verdigi pasta bile atmakta zorlandı garip bir sendeleme yaşayıp direk dibinde vurdu gerçekten ilginç bir adam bu sercan

Çok çalışması gerek geldiği günden bu yana hep geri gitti. İstek görülüyor Sercan'da ancak çok çalışması gerek. Baros bile kapar formayı bu şekilde yukarıya gitmezse..

İlk defa ilk 11'e alındı.

bahsettigim problemin ilk 11 oynamakla pekte ilgisi yok sabride de aynı problem var ve yıllarca bu takımda forma giydi ancak düzelen birşey olmadı sercan geçen sezonda fırsat buldu fakat degerlendiremedi bugun ise evet atılan güzel bir pas var ama orda her hangi biriside o pası atabilir attıgı golde tek yaptıgı ise bölgesine koşmaktı bunların dışında oyunda hep kopuktu takımla birlikte oynamadı

Az önce tv de tekrar izleme fırsatı buldum. Orta sahada pres yapıyo, topu kapıyor, uzaktan Hamit'e sergenvari süper bir pas atıyor Hamit' e, Hamit Burak'a ve gool. Tamamen Sercan&Sercan produksiyonu bir atak.

Gol atmasi benim icin pek önemli degil. Yetersiz Sercan. Bu tip maclarda oynar en fazla.

O yüzden hep üzülüyorum iste Necati´nin gitmesine. Sercan kiralanmaliydi iyi bir takima.

Ama Necati kendi istedi tabi gitmeyi. Ama bizim icin en dogrusu Necati´nin kalmasi, Sercan´in kiralanmasi olacakti

Gol atmasi benim icin pek önemli degil. Yetersiz Sercan. Bu tip maclarda oynar en fazla.

O yüzden hep üzülüyorum iste Necati´nin gitmesine. Sercan kiralanmaliydi iyi bir takima.

Ama Necati kendi istedi tabi gitmeyi. Ama bizim icin en dogrusu Necati´nin kalmasi, Sercan´in kiralanmasi olacakti

Aynen öyle Sercan'a güvenerek iş yapılmaz bişey olcagınıda zannetmiyorum hep kücük macların buyuk oyuncusu olarak kalıcak cünkü adamın beyni ile ayakları birbirine zıt hareket ediyor bir panik atak havasında top oynuyor halbuki hız hızlanma olarak belkide ligin en hızlısı

Necati kalaydı iyidi

Hamit'e attığı pas harikayı, attığı golde atamayacak diye korkmadım değil. Yedekten öteye gidemeyecek nasıl olsa.

Attığı golde direk vuruş yapmaya korktu.

Özgüven eksikliği çok fazla.

Geri
Üst Alt