Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Attığı golde direk vuruş yapmaya korktu.

Özgüven eksikliği çok fazla.

Evet onu bende fark ettim. topu kontrol etti girdi kalenin içine öyle vurdu. Belkide pozisyon rahattı o yüzden böyle bişey yaptı, daha sağlam markajda olsaydı belkide tek vuruş denerdi.

Trabzon'a falan göndersek; orda Burak benzeri birşey yapıp gönderseler bize, ne güzel olurdu...:D

Bu çocuğun oynaması lazım. Özgüvenini kaybetmiş gördüm ama yinede çabaladı inşallah maç tecrübesini artarsa bu çocuk okur diyorum.

Bu kadar acımasız olmayın Sercan'a karşı daha 21 yaşında.

Türkiye'de yetenekli futbolcu kıtlığı çektiğimiz gerçeği de kabak gibi göz önündeyken, bu çocukları kazanmak için ekstra çaba harcamamız gerektiğini düşünüyorum..

Zamanla disipline edilip özellikle top sürme özelliği geliştirilirse top class bir forvet olabilir..

Kiralık gitmesinde bir sakınca yok ama bu çocuk silinip atılmamalı..

ulan sercan cool olsan yapacak şeyin çokta cool değilsin bnm gibi özgüveni 0 adamsın

Şaka maka bu adam 90'lı lan..

boş kaleye bile tereddütle vuran top class forvet

Hamit'e attığı pas müthiş.

helal lan sercan az önce geniş özeti izledim basmış presi almış topu bırakmış hamit'e hamit'te güzelce burak'a burak kaleye sonra herkes fene.ve :D

o pası metin şentürk bile atardı

o pasi herkes atamazdi, o pasi baros atamazdi mesela, topu alirdi, hic kafasini kaldirmazdi, o yuzden atamazdi

baros bir kere o presi yapip alamazdi topu

ikincisi barosa geldi diyelim top, zamaninda görüp atamazdi, biraz sürerdi, sonra görürdü, o zaman atmaya calisisrdi belki, o anda hamit ofsayta yakalanirdi büyük ihtimal.

ben inanmiyorum baros olsaydi bu golü böyle atamazdik o pozisyonda.

ha, necati mesela yapardi kesin aynisini.

ama baros asla diyorum.

o pasi herkes atamazdi, o pasi baros atamazdi mesela, topu alirdi, hic kafasini kaldirmazdi, o yuzden atamazdi

baros bir kere o presi yapip alamazdi topu

ikincisi barosa geldi diyelim top, zamaninda görüp atamazdi, biraz sürerdi, sonra görürdü, o zaman atmaya calisisrdi belki, o anda hamit ofsayta yakalanirdi büyük ihtimal.

ben inanmiyorum baros olsaydi bu golü böyle atamazdik o pozisyonda.

ha, necati mesela yapardi kesin aynisini.

ama baros asla diyorum.

salman neden taktın bu kadar baros'a :asd:

Geri
Üst Alt