Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Maçta göze çarpan nadir oyunculardandı.

Beynini kullanmaya baslarsa banko ilk 11 oynar ama bir kac senedir ilerleme yok bu konu hakkinda.

Baros´tan daha etkili olacagi kesin. Baros artik kredisini tüketti

Sağ kanatta başlasaydı orayı otoban yapardı.Böyle adamlara ihtiyacımız var hücumda.Zaten Sercanın son vuruşları biraz iyi olsa ve daha iyi düşünebilse şuan Real Madirdde falan olurdu da.

Baros´tan daha etkili olacagi kesin. Baros artik kredisini tüketti

Baroş yüzde 1 milyon devre arasında satılacak ne yapıp ne edip formayı kapması lazım Sercan'ın devre arasına kadar Baros çekilmez hal alır ki zaten oynatmaz onu bir daha Terim..

Adam iki kosu yaptı diye hemen "ooo 738627863 Baros eder" oldu :o

Sercan'ın dün tek bir olumlu hareketi yoktu. Biraz zaman verin adama. Aksi birsey cıktıgında direk sallıyosunuz sonra. Dün baya istekliydi.

Biraz daha sakin olup topları ezmemesi gerekiyor. Dün ilk maçı olduğundan heyecanlı gördüm ve takım yenik olduğundan aceleciydi. Bitiricilik konusunda Baros'tan iyi değil,mutlak surette "golcü" diyebileceğimiz bir adama ihtiyacımız var. Sercan'dan da randıman sağlamalıyız en kısa zamanda. Baros problem olacak gibi...

Baros'un ne halde olduğu hazırlık maçlarında belliydi real'le falan oynuyoruz diye geçiştirildi...Sercan ise bana umut verdi gerçekten ama Baros dışında takımda "golcü"müz yok maalesef

Baros bu kadar sevilmeyecek ne yaptı bir anda merak ettim.

Baros bu kadar sevilmeyecek ne yaptı bir anda merak ettim.

Hiç bir şey yapmadı. Sorun da bu zaten. En küçük olumlu hareket yapmadı. Birde pişkin pişkin soyunma odasına gitti çıkarken sanki sorun Fatih hocadaymış gibi. Ulan yemin ediyorum bana kalsaydı, değil o kadar oynatmak, ikinci yarıya çıkartmazdım. Bir futbolcu top kaybeder, ama ayağına gelen her topu kaybediyorsa, bir sorun vardır artık. Her şeyi geçelim, baros arkasına atılan topları zaten hiç alamadı bugüne kadar. çok güzeldi lincoln varken tabi, at nokta pas önüne yardırsın. Şimdi topu alıp dönemiyor bile. Salkım salkım döküldü. Yazık...

Baros kalibresinde olmasa da hemen hemen Baros ile aynı tipte bir oyuncu. Koşar, alan boşaltır, hızını kullanır, pres yapar, gerektiğinde kanatlara kayan tipik striker tipi bir oyuncu, Baros ile birlikte çift forvet olarak düşünülmesi bile yanlış. Anca kanatlarda denenebilir.

Hiç bir şey yapmadı. Sorun da bu zaten. En küçük olumlu hareket yapmadı. Birde pişkin pişkin soyunma odasına gitti çıkarken sanki sorun Fatih hocadaymış gibi. Ulan yemin ediyorum bana kalsaydı, değil o kadar oynatmak, ikinci yarıya çıkartmazdım. Bir futbolcu top kaybeder, ama ayağına gelen her topu kaybediyorsa, bir sorun vardır artık. Her şeyi geçelim, baros arkasına atılan topları zaten hiç alamadı bugüne kadar. çok güzeldi lincoln varken tabi, at nokta pas önüne yardırsın. Şimdi topu alıp dönemiyor bile. Salkım salkım döküldü. Yazık...

Bunları başlamamış bir sezon öncesi en golcü oyuncu rolündeyken mi yaptı.

Barosun kötü olmasında takımın etkisi vardı dün, genelde sırtı dönük aldı tüm topları ensesinde 3 kişi varken aldı.Biraz formsuzda olunca hatalı tercihleride oldu.Ama tüm maç adama 1 net gol pozisyonu yaptıramıyorsan oyuncuya bu kadar sallamaya hakkın yok Baros yerine kim olursa olsun dün gol atamazdı, hatta bana kalırsa iyide onayamazdı.Elmanderde olsa durum değişmeyecekti.

Falcao'da aynı duruma düştü Atletico maçında mesela.

2 forvet oynarsa birisi sen olabilirsin Sercan...

4-3-3te oynasak, Kazimin yerini almali, 4-4-2de oynasak oynamali.

Sercandan iyi bir oyuncumuz yok önde. Bunu böyle bilin.

Sol kanatta Riera oynayacak. Barosun dünkü halini gördükten sonra.

-------------Elmander----------------

Riera---------------------------Sercan

Etkili, sütatli,calim atabilen, cizgiye kadar inip, orta acabilen iki kanatlarimiz olur ve bunu kafa toplariyla veya vurusuyla degerlendiren Elmander olur. En kötü ihtimal ayakta durmasini bilir, defansi bozar Johan.

---------------Selcuk-------------------

--------------------------Yekta---------

--------------Melo-----------------------

Baska alternatifimiz olmadigi icin, suan en iyi orta saha Yektadir, Selcuk ve Meloyla birlikte ve kesinlikle oynamali. Cok kosuyor ve teknigide fena degil aslinda.

Eboue-----------------------------Sabri

------------Servet---------Ujfalusi-----

---------------------Muslera-------------

Gökhan ve Servetle bu isler olmaz. Caglarlada olmaz. Eboue solbekte iyi oynar ve oraya saglam tutar. Fizigi,kondisyonu bile yeter o pozisyonda TSL icin. Ujfalusi defansin göbegini biraz rahatlatir ve Sabri en iyi oynadigi bölgede oynar.

Bu 11i bekliyorum ilerleyen maclarda. Baska 11 sacmalik olur. Kazimin sans eser oyunlarina kalmak istemiyorum, Barosun formuna kavusmasini beklemekten biktim 2 yildir. Bu 11 ligi dagitir. Gerisi yalan. Seneyede 1 Solbek bulup, Sagbeke Eboueyi cektimmi ve bir orta saha + Kaliteli Drogba gibi forvet aldimmi, SLe hazir oluruz.

Bire birde geçemeyeceği adam yok.

Elmander'le birbirini tamamlayan müthiş bir ikili forvet olabilirler.

Geri
Üst Alt