Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Devre arasında ki mesajlarını şimdiden merak etmeye başladım bir örnek vereyim mi istersen sen futbolcuysan bende guardiola'yım diceksin..

Hayır bilemedin.Genelde o tarz lafları seninle aynı maddeyi (kafa yapıcı şeyler) alanlar kullanıyor.

sercandan gol bekliyorum bugün. hadi hayırlısı

Sercan,Yekta ve Elmanderin oynaması lazımdı artık.Sabri den İniesta mı yaratmaya çalışıyor Fatih Terim anlamadım.Baros formsuz koy Elmanderi.Kazım formsuz koy Sercanı.Bu adamları şimdi oynatmazsan tamamiyle küstürürsün.

Verdiği topuk pasından sonra kendisine yapılan kamera şakası aklıma geldi :)

Bence yedek kalmalı. Terim'in kurduğu işlemez takımı Elmander ile birlikte canlandırdı. Gözümüz boyandı. Servet, Gökhan, Eboue, Kazım, Riera'nın yerleri garanti oğlu garanti oldukça, takım topal topla ligde ilerler. Göz boyama istemiyoruz. Takım oyunu istiyoruz.

cok mal bir mesajmis gercekten ama sasirdik mi, HAYIR

Bence yedek kalmalı. Terim'in kurduğu işlemez takımı Elmander ile birlikte canlandırdı. Gözümüz boyandı. Servet, Gökhan, Eboue, Kazım, Riera'nın yerleri garanti oğlu garanti oldukça, takım topal topla ligde ilerler. Göz boyama istemiyoruz. Takım oyunu istiyoruz.
Sen bi defol git ya

Sercan - Elmander birlikte oynamaya alışırsa harikalar yaratabilirler. Keşke birde 10 numara olsa arkalarında.

Terim Baros ve Kazım ile devam edecek. Elmander& Sercan yedekte kalacak. Terim taraftar ne derse onun tersini yapar.

Geri
Üst Alt