Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Sercan patliyacak bu sezon rahat olun..

Bence yedek kalmalı. Terim'in kurduğu işlemez takımı Elmander ile birlikte canlandırdı. Gözümüz boyandı. Servet, Gökhan, Eboue, Kazım, Riera'nın yerleri garanti oğlu garanti oldukça, takım topal topla ligde ilerler. Göz boyama istemiyoruz. Takım oyunu istiyoruz.
hepsini anladım ama eboue ve riera ilk 11 de yeri garanti olmayacakta kimin yeri garanti olacak?

hepsini anladım ama eboue ve riera ilk 11 de yeri garanti olmayacakta kimin yeri garanti olacak?

Gitme üstüne yenilmediğimiz için kime saracağına şaşırdı.Geçen hafta Terim Baros a taktı dedi bu hafta Terim Baros u oynatır öz evladı dedi.

Bu çocuğun çabukluğuna takımın ihtiyacı var, biraz da diğer yönlerini geliştirse çok daha faydalı olucak inanıyorum.

tabi şimdi kazandık diye kimsenin dikkatini çekmemiş ama çok top kaybetti... ilerki maçlarda kendini düzeltemezse eminim bizden çok küfür yer.

kazimin yerine oynasa haftaya güzel olacak

Adam forvet, tabi ki top kaybedecek. Top kaybetmezse rakip kaleye dogru oynamiyor demektir. Kendisi de en ileri ucta oynadigina gore, top kaybedecek.

Top kaybetmeyen forvet goster. Messi deme.

İnşallah geliştirir kendini. Umut veriyor.

Adam 20 dakika oynadı. Kaç top geldi ayağına, kaçını kaybetti?

top kabini gectim, bi uzun top geldi savunmanin arkasina.. bom bos pozisyonda topu onune alamadi.. eger efsane olmak istiyorsa, ilk topla temasini gelistirir.. orda Sercan o topu onune indirip kaleciyle karsi karsiya kalmali.. kaciri/atar onu bilemem..

Üzerine koyarak devam etmeli.Güven verdi.

top kabini gectim, bi uzun top geldi savunmanin arkasina.. bom bos pozisyonda topu onune alamadi.. eger efsane olmak istiyorsa, ilk topla temasini gelistirir.. orda Sercan o topu onune indirip kaleciyle karsi karsiya kalmali.. kaciri/atar onu bilemem..

evet haklısında o şekilde koşu yapan kimi gördük bizim takımda son 5 senedir?

baroş aynı koşuyu yapsa ayağı bir yere takılır düşerdi büyük ihitmalle...

önemli olan o koşudan sonra gelen 30 metrelik pası tutması, dediğin gibi sonucu atar atamaz önemli değil...

önemli olan o koşudan sonra gelen 30 metrelik pası tutması, dediğin gibi sonucu atar atamaz önemli değil...

oyle renkdas ben bu cocuga kotu demedim zaten, gelistirdimi tadindan yenmez.. hani belli oluyor, top bazen ayagina dolasiyor, buda fazla hizli oldugundan kaynaklaniyor sanirsam..

ama bu toplari onune tek hareketle indirmeyi basardimi zaten rakiplerine 2-3 metre fark atmayi basarir o hiziyla.. onemli olan o toplari duzgun indirmek..

Barosuda bi anda silmeyelim bence, takim halinde iyi hucum yapmiyoruz.. tek forvet olmuyor yani bunu herkez goruyor.. Barosta.. 3-4 kisinin arasinda kayboluyor..

Huseyin abi, ben de hep senin arkandan geliyorum :)

Sercan'da çok yüksek bir potansiyel var inşallah değerlendirir...

Değerlendirmeye başladığında da inşallah istanbul gecelerini daha çok değerlendireyim havasına gitmez...

Elmander-Sercan çok can yakar....

Ama sercan-gyan ikilisi yakmakla kalmaz çok acı çektirirdi... nasip değilmiş...

Demekki devre arasında gyan ve keita'nın alınması gerek...

Takımımızda herşey var ama biri gerekiyor takımı ateşleyecek Saldırrr Galatasarayyyy ile uyuyan taraftarı ateşleyecek...

Bu gyan ve keita olur bence...

Yerli kalitemize bakacak olursak SERCAN bizim için çok önemli... kendini biraz geliştirmeli... şutlarını-ortalarını-son vuruş gibi..

Geçen haftada yazmıştım bu cocuk bizde çok iş yapacak..Kazımın yerine sağ kanatta o başlamalı ,önündede Elmander ikisi cok iyi anlaştılar .Çıplak gözle net farkediliyor.Futbolcuların baroşa olan güveni tükenmiş barosa denenen 2 dikine pası saçmalayıp kaybetmesinden sonra bir daha kimse denemedi dikine pası ,selçuk dahil.Solda riera ,sağ önde sercan la başlamalıyız.Baroş ve kazım takımın su anda en formsuz oyuncuları yedek beklemeleri şart...

Selçuk'a en uygun forvet Sercan'dır. Sürekli savunma arkasına koşu yapıyor.

Elmander'le veya Baroş'la mutlak oynamalı.

Geri
Üst Alt