Samet SEZER
Sarı Üye
- 6 Haziran 2010
- 351
- 0
- 1.286
Cevap: #90 Sercan Yıldırım
sercandan adam olacak gibi. iyi yoldasın..
sercandan adam olacak gibi. iyi yoldasın..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepsini anladım ama eboue ve riera ilk 11 de yeri garanti olmayacakta kimin yeri garanti olacak?Bence yedek kalmalı. Terim'in kurduğu işlemez takımı Elmander ile birlikte canlandırdı. Gözümüz boyandı. Servet, Gökhan, Eboue, Kazım, Riera'nın yerleri garanti oğlu garanti oldukça, takım topal topla ligde ilerler. Göz boyama istemiyoruz. Takım oyunu istiyoruz.
hepsini anladım ama eboue ve riera ilk 11 de yeri garanti olmayacakta kimin yeri garanti olacak?
tabi şimdi kazandık diye kimsenin dikkatini çekmemiş ama çok top kaybetti... ilerki maçlarda kendini düzeltemezse eminim bizden çok küfür yer.
Adam 20 dakika oynadı. Kaç top geldi ayağına, kaçını kaybetti?
top kabini gectim, bi uzun top geldi savunmanin arkasina.. bom bos pozisyonda topu onune alamadi.. eger efsane olmak istiyorsa, ilk topla temasini gelistirir.. orda Sercan o topu onune indirip kaleciyle karsi karsiya kalmali.. kaciri/atar onu bilemem..
evet haklısında o şekilde koşu yapan kimi gördük bizim takımda son 5 senedir?
baroş aynı koşuyu yapsa ayağı bir yere takılır düşerdi büyük ihitmalle...
önemli olan o koşudan sonra gelen 30 metrelik pası tutması, dediğin gibi sonucu atar atamaz önemli değil...
evet haklısında o şekilde koşu yapan kimi gördük bizim takımda son 5 senedir?
baroş aynı koşuyu yapsa ayağı bir yere takılır düşerdi büyük ihitmalle...
önemli olan o koşudan sonra gelen 30 metrelik pası tutması, dediğin gibi sonucu atar atamaz önemli değil...