Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Elmander ve Baros'u sollar bence. Hızlı ve uyanık.

Umarım Bursaspor maçında çift forvet olarak Sercan-Baros veya Sercan-Elmander ikiliyse çıkarız.

bursaya 2-3 tane salla.

Vurursa gol olur.

Terim yazık etti Sercan'a. Oynatmayacağı aldırdığı yabancılardan belliydi. Daha sezon yarısı yönetime aldıracacağı başka yabancılar da var.

Terim'in önceliğine göre futbolcu oynatma kriterleri:

1. Kriter: Benim Transferim yabancı ünlü olmalı: Riera, Eboue gibi

2. Kriter: Benim kankam, benim keşfim olmalı, kötü olsa da önemli değil: Servet, Gökhan, Kazım

3. Kriter: Kesinlikle başka hocanın aldırdığı futbolcu olmamalı, iyi ve faydalı olsada: Pino, Culio

4. Kriter: Ben TD isem bu takımda genç yetenekli futbolcu oynatmam, veya anadolu'ya sürer veya yedekte süründürürüm: Emre Çolak ve diğer sürünen ve süründürülen yetenekli gençler.

5. Kriter: Yerli ve yetenekli ise, favorim olan yabancıların sakatlık ve ceza durumu olursa belki oynama ihtimalleri olabilir: Yekta, Sercan

OK

Terim yazık etti Sercan'a. Oynatmayacağı aldırdığı yabancılardan belliydi. Daha sezon yarısı yönetime aldıracacağı başka yabancılar da var.

Terim'in önceliğine göre futbolcu oynatma kriterleri:

1. Kriter: Benim Transferim yabancı ünlü olmalı: Riera, Eboue gibi

2. Kriter: Benim kankam, benim keşfim olmalı, kötü olsa da önemli değil: Servet, Gökhan, Kazım

3. Kriter: Kesinlikle başka hocanın aldırdığı futbolcu olmamalı, iyi ve faydalı olsada: Pino, Culio

4. Kriter: Ben TD isem bu takımda genç yetenekli futbolcu oynatmam, veya anadolu'ya sürer veya yedekte süründürürüm: Emre Çolak ve diğer sürünen ve süründürülen yetenekli gençler.

5. Kriter: Yerli ve yetenekli ise, favorim olan yabancıların sakatlık ve ceza durumu olursa belki oynama ihtimalleri olabilir: Yekta, Sercan

cok fasistce bir fatih terim elestrisi. tamamen elestriye kapali bir yorum. oyuzden yorum yapmiycam. fatih terimin elestrilecek cok yonu var ama fasist duygularla elestirmeyin.

İlk 11 başlasın çift forvet çıkalım.

Oynarsa bu hafta ilk golünü eski takımına karşı atar diyorum.

Vurursa gol olur.

Eksantrik gollerin yaratıcı ayağı Sercan. Daha önce Elmander ile. Bugün Sabri, Elmander ve Baros ile. Duvar pası dersi verdiler.

İleri doğru vuracaktı top kaval kemiğine geldi, o yüzden kornere gitti, kızmaya gerek yok

Yediğimiz golde saçmaladı topu kornere atarak ama attığımız golde de payı çok büyük.

Korner pozisyonu sorun degil, Sercan olumlu tek birsey yapmıyor.

caglar durumu analiz etmis gerci ne kadar akli selim oldugu tartisilir ama ben ikna oldum

Kornere attı diye eleştirmek yersiz. Kornerden gelen topa kafa vursak kontraya çıkıp gol atsak, Sercan sayesinde mi diyeceğiz.

Ama daha etkili olması lazım, şu an yeterli değil.

Geri
Üst Alt