Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Anahtar kelimeyi soyliyorum ; Gol

Sadece bi kac macta 1-2 gol atsin yeter.

Ozaman gorun siz Sercani :)

iyi kumadj

bu adamin alinmasini ne kadar istiyordum, cogunuz biliyorsunuz ama sercan böyle devam ederse, isi zor.

cocuk gibi heycanli, hata yapmaktan korkan bir sercan asla basarili olamaz.

topu kaptirdiginda, rakibini kovalamaktan vazgeciyorsan, fatih hoca seni oynatmaz.

sendeki hiz, teknik, bu yasina ragmen lig tecrubesi olan kac tane gelecek vaad eden topcu var, oyna anasini satayin sahaya ciktiginda, kiz gibi olma.

bir tane pozisyon vardi, bursali sercani gecti, sercan pesinden kosmak yerine, brakti herifi, arkadan bakip duruyordu. Spikere göre fatih hocada delirmis o pozisyonda ...

daha yeni oyuna girmissin, sans bulmak icin savasman gerekiyor ama adamin yaptigi ise bak, is mi bu ..

Anlamadığım bir şekilde çok heyecanlı bu iyi değil..

Fatih hocanın ona bir özgüven aşılaması gerek..

Sercan önemli oyuncu..

Anlamadığım bir şekilde çok heyecanlı bu iyi değil..

Fatih hocanın ona bir özgüven aşılaması gerek..

Sercan önemli oyuncu..

kesinlikle.

inanilmaz heycanli oldugu o kadar belli ediyor ki, yüzifadesi bile yeter bunu anlamak icin.

özgüvenin yoksa, isin yas, mutlaka bu konuda birseyler yapilmali, en basta sercan birseyler yapmali.

heyecanli bi sercani diger türk yedek forvetlerine tercih ederim.

öyle bi derin kadro kurduk ki,sakatlar olmasa,yedek kulübede eboue,sercan,baros,servet,yekta,ceyhun gibi oyuncular bekliyor.

gecen sene ardanin yoklugunda ayhan sol acik oynadi.:o

Futbolun Galatasaray taraftarı için basit olmadığını biri Sercan'a söylesin.

Sercanda son vuruşun v si yok :asd:

Ama geliştirecek inşallah.Geliştirince :akansular:

Sabır sabır ya sabır.

Sercan-Baros-Elmander üçlüsü yeni Lincoln-Baros-Kewell üçlüsü olacak gibi. Özellikle Sercan ve Elmander ikilisi kolay gol pozisyonuna sokuyor bizi. Sanki ileride fırtına esiyor. Baros da ummadık anda hep fırsatçılığını konuşturuyor.

Heyecanlanmak uyumaktan iyidir. Maçta uyuyanlar konusunda isim vermeyeceğim, çünkü forumda düşünce özgürlüğü kısıtlı durmadan başlıklara giriş yasaklanıyor. Ama küfürün edebiyatını yapan, bir futbolcumuza vampir, kan emen diye hakaret eden Hayri hala forumda.

Heyecanlanmak uyumaktan iyidir. Maçta uyuyanlar konusunda isim vermeyeceğim, çünkü forumda düşünce özgürlüğü kısıtlı durmadan başlıklara giriş yasaklanıyor. Ama küfürün edebiyatını yapan, bir futbolcumuza vampir, kan emen diye hakaret eden Hayri hala forumda.
hayri cund style o .hayrinin bi tarzı var. olduğu gibi kabul ettik onu.

emre okan'i quote etmeyin pls. engellilere ekledigim icin azap dolu mesajlarini goremiyorum ama quote ederseniz goruyorum(.)

hayri cund style o .hayrinin bi tarzı var. olduğu gibi kabul ettik onu.

Küfür eden cezasını almalı. 3 gün MYC mi, ne ise işte. Ben bile tek füfür etmeden 3 gün MYC alırken. Hocalar kendi fantazisine göre takım kuruyor diyorum atılıyorum. Nerede kaldı düşünce özgürlüğü. Fantazinin kelimesinin neyi yanlış? varsa eşdeğer Türkçe bir kelime söyleyin yeni birşey öğrenelim, öğrenmek ayıp değil.

emre okan'i quote etmeyin pls. engellilere ekledigim icin azap dolu mesajlarini goremiyorum ama quote ederseniz goruyorum(.)

Cund senin kaç başlığa girişin engelli? Adalet varsa giriş yapabileceğin bir tek başlık kalmaması gerekirdi.

Elmander-Sercan ikilisi aynı anda oynayınca sanki rüzgar rakip kaleye doğru esmeye başlıyor. Meteorolojiyi pes ettiren ikili.

Küfür eden cezasını almalı. 3 gün MYC mi, ne ise işte. Ben bile tek füfür etmeden 3 gün MYC alırken. Hocalar kendi fantazisine göre takım kuruyor diyorum atılıyorum. Nerede kaldı düşünce özgürlüğü. Fantazinin kelimesinin neyi yanlış? varsa eşdeğer Türkçe bir kelime söyleyin yeni birşey öğrenelim, öğrenmek ayıp değil.

Terim'in öncelikliğine göre futbolcu oynatma kriterleri:

1. Kriter: Benim Transferim yabancı ünlü olmalı: Riera, Eboue gibi

2. Kriter: Benim kankam, benim keşfim olmalı, kötü olsa da önemli değil: Servet, Gökhan, Kazım

3. Kriter: Kesinlikle başka hocanın aldırdığı futbolcu olmamalı, iyi ve faydalı olsada: Pino, Culio

4. Kriter: Ben TD isem bu takımda genç yetenekli futbolcu oynatmam, veya anadolu'ya sürer veya yedekte süründürürüm: Emre Çolak ve diğer sürünen ve süründürülen yetenekli gençler.

5. Kriter: Yerli ve yetenekli ise, favorim olan yabancıların sakatlık ve ceza durumu olursa belki oynama ihtimalleri olabilir: Yekta, Sercan

Senin fantezi anlayışın buysa, cok acayip fantezilerim var senin icin.

Geri
Üst Alt