Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.406
- 3.125
- 2.118
Cevap: #90 Sercan Yıldırım
Takımın tek süratli oyuncusu kullanmak zorundayız
Takımın tek süratli oyuncusu kullanmak zorundayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi bursalı arkadaşım twitterda yazmış.
Sercan'ın her pozisyonunda ellerini başına götüren Galatasaraylı arkadaşlar; Sizleri çok iyi anlıyoruz..)
oyle birsey yaptigimiz yok
ağa kaleye kadar koşup düştüğünde ben yaptım hatta çıldırdım.en azından birinde şut atmalıydı.dağa taşa farketmez
Sağbek Sabri, Sağaçık Sercan. Tek çözüm bu! Sercan'ı oyuna sokup, Sabri'yi oyundan almak mantıksız bir hamle! Madem hücumu Sercan ile güçlendiriyorsun, Sabri gibi enerjik bir futbolcun ile sağ kulvarı emniyete alacaksın!
Hava toplarında etkisiz.
Şutları berbat.
Topu alıp gidiyor ama dengesiz bir şekilde.
Hızlı ama iyi kullanmıyor.
Forvet ama gol pozisyonuna dahi giremiyor
Vucut çalımları ve topuk pasları dışında aynı ben.
Ben bu adamda ne potansiyel gördüysem.
Allah cezamı vermeye.
Eboue de artık tribünden izlerdi maçı. Eboue'nin iyi oynamasının ve Sabri'nin kötü oynamasının önemi yok adam yabancı zaten değil mi Emre?
Eboue müthiş şekilde rakibi ekarte etti diye herkes Eboue'ye aşık oldu. Peki Eboue 10 maçtır neredeydi? Sercan gibi son 10 dakikalarda maça alınmadı, kendini göstermek için bol bol vakti olmuştu. Bizim yıllardan beri değişmez sağbekimiz Sabri'dir. Bunun yabancı düşmanlığı ile ilgisi yok. Ujfalusi'yi geldiği ilk günden beri savunuyorum mesela.
Eboue müthiş şekilde rakibi ekarte etti diye herkes Eboue'ye aşık oldu. Peki Eboue 10 maçtır neredeydi? Sercan gibi son 10 dakikalarda maça alınmadı, kendini göstermek için bol bol vakti olmuştu. Bizim yıllardan beri değişmez sağbekimiz Sabri'dir. Bunun yabancı düşmanlığı ile ilgisi yok. Ujfalusi'yi geldiği ilk günden beri savunuyorum mesela.
Steve Nash mi?ne dedigin belli bile degil iranli pardon IRLANDALI bence git IRA'e katil hincini ingiliz halkindan cikar bizden degil HADI NASH NASH