Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Takımın tek süratli oyuncusu kullanmak zorundayız

bi bursalı arkadaşım twitterda yazmış.

Sercan'ın her pozisyonunda ellerini başına götüren Galatasaraylı arkadaşlar; Sizleri çok iyi anlıyoruz..:))

yav olabilir de en azindan topu alip gidiyor cabaliyor falan. ilk yaridaki oyunumuzdan sonra sercanin her aldigi topta sevinc yasadim cunku adam hizli ve top surebilitesi var. bu bile yetti. son hareketleri zamanla duzelir, oynamasi lazim tabi

Hava toplarında etkisiz.

Şutları berbat.

Topu alıp gidiyor ama dengesiz bir şekilde.

Hızlı ama iyi kullanmıyor.

Forvet ama gol pozisyonuna dahi giremiyor

Vucut çalımları ve topuk pasları dışında aynı ben.

Ben bu adamda ne potansiyel gördüysem.

Allah cezamı vermeye.

Sercan iyi olacak beyler.

Ayik olun

Sağbek Sabri, Sağaçık Sercan. Tek çözüm bu! Sercan'ı oyuna sokup, Sabri'yi oyundan almak mantıksız bir hamle! Madem hücumu Sercan ile güçlendiriyorsun, Sabri gibi enerjik bir futbolcun ile sağ kulvarı emniyete alacaksın!

Sağbek Sabri, Sağaçık Sercan. Tek çözüm bu! Sercan'ı oyuna sokup, Sabri'yi oyundan almak mantıksız bir hamle! Madem hücumu Sercan ile güçlendiriyorsun, Sabri gibi enerjik bir futbolcun ile sağ kulvarı emniyete alacaksın!

Eboue de artık tribünden izlerdi maçı. Eboue'nin iyi oynamasının ve Sabri'nin kötü oynamasının önemi yok adam yabancı zaten değil mi Emre?

Hava toplarında etkisiz.

Şutları berbat.

Topu alıp gidiyor ama dengesiz bir şekilde.

Hızlı ama iyi kullanmıyor.

Forvet ama gol pozisyonuna dahi giremiyor

Vucut çalımları ve topuk pasları dışında aynı ben.

Ben bu adamda ne potansiyel gördüysem.

Allah cezamı vermeye.

O zaman Sercan futbolu bıraksın en çok halı saha maçlarına katılsın:) Amma yaptın Mustafa,ama bi kaç yerde de haksız değilsin.

Eboue de artık tribünden izlerdi maçı. Eboue'nin iyi oynamasının ve Sabri'nin kötü oynamasının önemi yok adam yabancı zaten değil mi Emre?

Eboue müthiş şekilde rakibi ekarte etti diye herkes Eboue'ye aşık oldu. Peki Eboue 10 maçtır neredeydi? Sercan gibi son 10 dakikalarda maça alınmadı, kendini göstermek için bol bol vakti olmuştu. Bizim yıllardan beri değişmez sağbekimiz Sabri'dir. Bunun yabancı düşmanlığı ile ilgisi yok. Ujfalusi'yi geldiği ilk günden beri savunuyorum mesela.

Eboue müthiş şekilde rakibi ekarte etti diye herkes Eboue'ye aşık oldu. Peki Eboue 10 maçtır neredeydi? Sercan gibi son 10 dakikalarda maça alınmadı, kendini göstermek için bol bol vakti olmuştu. Bizim yıllardan beri değişmez sağbekimiz Sabri'dir. Bunun yabancı düşmanlığı ile ilgisi yok. Ujfalusi'yi geldiği ilk günden beri savunuyorum mesela.

hahahahahaha

Ceza sahasına girdikten sonra topu unutmasa iş yapacak ama

ne dedigin belli bile degil iranli pardon IRLANDALI bence git IRA'e katil hincini ingiliz halkindan cikar bizden degil HADI NASH NASH

yru git

Uzun yıllar servet de stoperimizdi ajandash.

Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz ya? Şimdi Burak Yılmaz gece alemlerine dalsa, formdan düşse, yedek kalsa, sonra seneye biz alsak, onun için de şöyle yeteneksiz, böyle kötü bir oyuncu diyecekmisiniz?

Sercan'ın yapması gereken iki şey var:

1. Galatasaray' alışmak ve çok çalışıp formayı kapmak

2. Şut tekniğini geliştirmek.

Bu ikisini yaptığı zaman Galatasaray'ın değişmez forveti olur.

Formda olduğu sene Milli Takım'ın 1. Forveti olan adamdan bahsediyoruz burada, yetenek tartışması son derece gereksiz.

Servet'e gelince, Gökhan'ın vasat halini, Servet'in en iyi haline tercih ederim, çünkü Servet'de zerre futbol yeteneği yok. Üstüne üstlük, adam kendini bulutların üstünde görüp kendini zerre geliştirme hevesinde değil. Servet'in Galatasaray'da olmasının tek sebebi yokluktur.

Geri
Üst Alt