Cevap: #90 Sercan Yıldırım

oynayacagı bir takıma kiralanmassa türk futbolundan silinir gider

Semih den sadece 8 ay yasliymis ..baya gencmis hála ..Ben 24-25 saniyorumdum..kendini Toparlarsa 1-2 Sene icinde cok iyi bir alternativ olabilir..Gelisme oldugu kendine baktigi asikar zaten

Keşke patlama yapsa :)

Burak Yılmaz birkaç yıl öncesine kadar leşti,şimdi kral. İnşallah Sercan da öyle olur.

şimdi ne yazacağımı bilemiyorum :SS:

çok formda bir umut var...

formsuzda olsa elmader var ki kesilmesi zor bir isim...

birde şu ana kadar cezalı olduğu için resmi maça cıkmayan bir gol kralı burak var...

sercanı çok severim gelmesini çok istemiştim gecen sezon fakat ilk sezonunda hayal kırıklığına uğrattı herkesi...

şimdi sercanı kiralasak bence çok iyi olur fakat kesin oynayabileceği bir takıma gitmeli benim ilk aklıma gelen küçükte olsa akhisar belediye çünkü adamlar zaten kontra atak oynayacaklar sercan istediği gibi geniş alanlar bulur.tabi akhisar küçük bir takım illa ona gidecek diye bir durum yok fakat kesin hermaç ilk 11 başlayacağı bir takıma kiralanmalı.

sercanın yüzü eskidi hala 22 yaşında genç denilen son yıllarını yaşıyor.ortada bir burak yılmaz efsanesi varken insan neden olmasın diyor...

sercan malasef yedek olacak ama kadro tutulsa iyi olur

bugun bi sekilde oyna ve at golünü,at artık yani,ltfn

Elmander-Umut-Burak-Baros varken A2'de kendini geliştirir :b5:

genoa maçında ben de varım demeli.

çok yetenekli bu adam kadroda olmalı.[video=youtube;rVQ7FCJYnrU]https://www.youtube.com/watch?v=rVQ7FCJYnrU&feature=youtu.be&t=2m47s[/video]2.47ye dikkat.sercan kaleciyide çalımlasa çok güzel bigol atıcak ama pas veriyo:D

bu cocuk iyi oynadıkca ben mutlu oluyorum,hadi lan az daha sık kendini be

çok yetenekli bu adam kadroda olmalı.[video=youtube;rVQ7FCJYnrU]https://www.youtube.com/watch?v=rVQ7FCJYnrU&feature=youtu.be&t=2m47s[/video]2.47ye dikkat.sercan kaleciyide çalımlasa çok güzel bigol atıcak ama pas veriyo:D

Güzel girmiş içeri.

Necati gitmiş , Baros bitmiş.

Sercan bu seneyi de değerlendirsin artık.

Bence son şansı.

Maalesef olmayacak.

Ne saçma sapan bi futbolcusun sen be birader.. Ücretsiz maçı kapattım senin yüzünden..

Hazırlık maçlarında ve özel maçlarda golleri oluyor. 'At bana' diyen değil, verkaçlarla posizyon haırlayan santrofor tipi var, forvete hareket getirir ama golcü değil. 1 gol için 3 pozisyon hazırlaması yeterlidir ama. Hocanın gözüne girmeli artık.

Geri
Üst Alt