Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Boş kaleye bile zor attı adaşım :(

397265_10151198862867970_4874767_n.jpg

İngiltere Premier Lig'in alt takımlarından veya Championship takımlarından birine kiralansa iyi olur bence.

1 gol değil bir düzine gol atması gerek kendine gelmesi için her vurduğu şansa bala gol olmalı ancak öyle kendine gelebilir. Burak'ın pasında tek dokunuşta kaleye göndermesi gerekirken topu kontrol! edip öyle gönderdi kaleye.

ayağı titriyor yahu burağın attığı pasda bile boş kaleye topu kontrol etme ihtiyacı duydu 1 metreden kaçırırım diye :o

Sorumsuz bir oyuncu bence. Necati'nin nasil mücadele ettigini gördükten sonra üzülüyorum.

bu arkadasimiz Emre Colak'a atar yapmis dogrumu? Ugur Meleke muthis kizmis..

goruntusu varsa bizahmet.. merak ettim simdi..

İyi ki Burak'ın pasında topu kontrol edip vurdu ha, direkt vurup dışarı gitse Allah muhafaza o zaman da niye kontrol etmedi diye Taksim'de linç kampanyalarına girişirdiniz.

Cenk sen Bursalı oldğun için sercan'ı savunmanı anlayabiliyorum. Ama bu adamın genel anlamda savunulacak tek yanı yok kusura bakma..

Bir adam bir yıldır bulunduğu kulüpte maça çıkıyor ve zangır zangır ayakları titriyor. Bu adamdan ne köy olur ne kasaba.. Çekip gittiği gün transfer yapmış kadar sevinirim.

Emre Çolak'tan sadece 1 yaş büyük. Ona gösterilen akıl almaz sabır keşke biraz da Sercan'a gösterilse.

Yok benim dediğim kesinlikle doğru ama değil mi? O konuda sıkıntı yok. :)

Linç için fırsat kolluyorlar, Sercan için de Riera için de, geçmişte Culio için de..

Emre Çolak'tan sadece 1 yaş büyük. Ona gösterilen akıl almaz sabır keşke biraz da Sercan'a gösterilse.

Akıl almaz sabır mı? Çatır çatır oynuyor emre.. Geçen sene senin kanadın yokken emre yardırıyordu, sercan tribünde çekirdek çitliyordu. Şu yetenek özürlüsü sercan'ı, emre ve barosla kıyaslamak akla ve mantığa hakarettir.

Yok benim dediğim kesinlikle doğru ama değil mi? O konuda sıkıntı yok. :)

Linç için fırsat kolluyorlar, Sercan için de Riera için de, geçmişte Culio için de..

Topu ilk ayağa aldığında kontrol edemedi yani millet iftira atmıyor ki.. Hatta ben de ekran karşısında aha kaçıracak mı diye panik yaparken attı neyse ki.. Gözle görünüyor yani bazı şeyler..

Akıl almaz sabır mı? Çatır çatır oynuyor emre.. Geçen sene senin kanadın yokken emre yardırıyordu, sercan tribünde çekirdek çitliyordu. Şu yetenek özürlüsü sercan'ı, emre ve barosla kıyaslamak akla ve mantığa hakarettir.

Doğru diyorsun haksızlık ettim Emre'ye. Ama Sercan'a da biraz sabır gösterilmeli bence.

Sercan iyi değil ama önyargılı yaklaşıldığı da bir gerçek. Devre arası kiralansın düzenli oynasın diyorum o yüzden.

Emre Çolak için de hep aynısını dedim şöyle bir devrede 10-12 maça çıkabileceği bir takıma gitsin diye, o fırsatı Fatih Terim sayesinde burada buldu ve fark etti direk.

Sercan da ikinci devre maç temposu bulabileceği bir takıma gitse fark eder.

alakasi yok

baros en süper oldugu dönemlerde top gelir gelmez saga sola bakmadan topu alir, dikine kosusunu baslardi, yani taa 2004 lerde, en formda, en etkili oldugu zamanlarda bile böyleydi.

ama o zamanlar cok hizli, top geldiginde cok cabuk oldugu icin iyi oluyordu, hatta barosu en özel yapan seylerden biriydi bu. Alirdi topu, hadi bana eyvallah dercesine yere bakarak hizlanir giderdi topla beraber, saga sola bakmazdi.

vision olarak en kötü adamlardan biridir baros kadromuzdaki.

Ciddi misin dalga mı geçiyon? Baros'un geçen sene Kazım'a attırdığı golü seyret mesela ilk olarak o aklıma geldi. Çok fazla pas yapmadığı için vizyonunu pas yaparak belli etmedi ama bu adamın visionu kötü diyorsan senin futbolla alakan falan yok aga. Git seyret Lincoln'den, Kewell'dan, Arda'dan aldığı pasları. Adamın visionı kötü olsa o pasları alır mı?

Al sana vision:

Galatasaray 3 -1 Beşiktaş (Milan Baros) - YouTube

Geri
Üst Alt