Faydasizin teki, PTT seviyesinde bile degil.

kazma dediğin o iki forvet 55 gol 19 asist yaptılar(geçen sezon)

Evet cok yararlı oldular eksik olmasınlar, burak'ın en büyük destekcisi benim girip topige bakabilirsin. Ama bu kazma oldugu gercegini degistirmiyor. Takımda en sevdigim isimlerden birisi buraktır cok sever sayarım ama kazma. Topu alıp yuruyusunden belli degilmi, kotu bi manada demedim

Evet cok yararlı oldular eksik olmasınlar, burak'ın en büyük destekcisi benim girip topige bakabilirsin. Ama bu kazma oldugu gercegini degistirmiyor. Takımda en sevdigim isimlerden birisi buraktır cok sever sayarım ama kazma. Topu alıp yuruyusunden belli degilmi, kotu bi manada demedim

bu cevabını bekliyordum renktaş. :D:D

Sercan, şampiyon oldukları sene iyiydi ama 10 civarı atmıştır. Zaten onlarda o sezon gol sayıları paylaşılmıştı. Ömer Erdoğan bile 7-8 tane atmıştı sanırım.

vay arkadas ben cok gol attida ondan aldik diye hatirliyodum. Biz niye aldikki bu herifi :(

Sercan'da ne gol vuruşu var,ne de dayanıklılık.Sadece hızı mükemmel.O özelliğini de göbek ve basenleriyle kaybetmiş.Ayrıca sık sakatlanır.Alınmasına bir şey demiyorum ama 3 milyon verilmezdi bu adama.

çok buyuk kazık yedik parasını çıkartmadan yollamasınlar bari.kazımı ve ermanı bedava paralara neden sattılar anlamıyorum

Geri
Üst Alt