canlandırmayın şu topiği gördükçe elim ayağım titriyor monitöre kafa atasım geliyor :crushed:

biz bide bu yetersizin sözleşmesini uzattık şaka gibi sebebi neydi acaba? adam urfada oynayamıyor

maçlarını izliyorum tv den aynı tas aynı hamam rezil ötesi her geçen gün daha kötüye gidiyo

Yetenek fışkırması yaşıyor şu an Urfa'da...

Bu gerizekalıya 3 mn € verdik..

Stadın cevre düzenlemesini dış kaplamasını falan yapsak daha iyiydi En azından göz zevkimiz bozulmazdı.

Nasıl becerdiyse 3 maç ceza almış bir de :D

Bu adamın transferine laf edilemez ama. O dönem parlayan bir gençti ve alınması gerekliydi. Alındığı için hiç laf edemem. Ama futbol oynamak istemiyor, yapacak bir şey yok.

Nasıl becerdiyse 3 maç ceza almış bir de :D

Bu adamın transferine laf edilemez ama. O dönem parlayan bir gençti ve alınması gerekliydi. Alındığı için hiç laf edemem. Ama futbol oynamak istemiyor, yapacak bir şey yok.

O zaman alınmadı belki o zaman alınsa bişeyler olurdu düşüş yasadıgı dönem bize kitlediler hoca kiralık gelsin demesine rağmen Adnan Öztürk sayesinde bize kitlemişlerdi.. Amrabatın Albayrak sayesinde kitlendiği gibi

Her şeyi anlarım; formsuzluğu, kafasının başka yerlerde olmasını vs.. Ama anlayamadığım birşey var ki adam sakatlık falan geçirmeden resmen tek özelliği olan hızını kaybetti bu genç yaşta. :D

Her şeyi anlarım; formsuzluğu, kafasının başka yerlerde olmasını vs.. Ama anlayamadığım birşey var ki adam sakatlık falan geçirmeden resmen tek özelliği olan hızını kaybetti bu genç yaşta. :D

Tabi geceleri hovardalik edersen, icersen tabi yavaslarsin, bir de Sercan da hic antrenmanda canini disine takip calisacak bir tip yok. Bildigin tembel genc futbolculardan.

Bak renktas bir önceki sayfada bir gif var. Gülmekten öldüm o Kirita miydi neydi onun dedigini duyunca :D

Tabi geceleri hovardalik edersen, icersen tabi yavaslarsin, bir de Sercan da hic antrenmanda canini disine takip calisacak bir tip yok. Bildigin tembel genc futbolculardan.

Bak renktas bir önceki sayfada bir gif var. Gülmekten öldüm o Kirita miydi neydi onun dedigini duyunca :D

Hahahaa adam iki kelimeyle açıklamış işte. :D

Geri
Üst Alt