1903,5

Tiksiniyorum bunlardan. Bu köpekler kadar çirkefini görmedim.

Fenerbahçe ye falan kızıyoruz ama bunlar çok enteresan bir güruh!!

Ar damarları çatlamış resmen.. Ulan altı üstü bir şampiyonluk. Zaten küçüksünüz, daha da küçülmeye gerek var mı?

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fb olacağına bjk olsuncular vardı
Hepimiz öyle dedik valla herkesten özür dilerim fb yine olmasın ama bu siyahli kopekler tamamen saf dışı kalsın isterim. Ben bu kadarını yemin ederim beklemiyordum. Sahanın içinde yapacağını yap işte kahpeler zirlamadan başka hiç bir halt bilmiyor sosyal medyada dünden beri öyle bir ağlıyorlar ki birleşmiş milletler toplanacak nerdeyse hayırdır kardeşim orda bi sıkıntı mi var diye.

Fb> bjk.

Saka lan adamlar bize terörist dedi

Goztepe'yi yendiler de bizim malatya'ya atacağımız 5-6 golu dusunuyolar. Goztepe boruyu doseyecek.

Besiktas yerine fener olsa başka mi olacaktı sanki. Onlarda aynı b.kun laciverti. Destekte veriyorlar bunlara mal herifler

Hepimiz öyle dedik valla herkesten özür dilerim fb yine olmasın ama bu siyahli kopekler tamamen saf dışı kalsın isterim. Ben bu kadarını yemin ederim beklemiyordum. Sahanın içinde yapacağını yap işte kahpeler zirlamadan başka hiç bir halt bilmiyor sosyal medyada dünden beri öyle bir ağlıyorlar ki birleşmiş milletler toplanacak nerdeyse hayırdır kardeşim orda bi sıkıntı mi var diye.
Eğer şampiyon Galatasaray olmuyorsa kimin olduğunun önemi yok. Bir dahaki sefere Galatasaray haricinde taraf tutmayalım.

efsane kontralardan bir adet daha eklenmiş oldu böylece.
en unutulmazı şudur
Ekli dosyayı görüntüle 122845
E1SeWPhXIAguzvB

Cumartesi biz bağırta bağırta kuş katliamı yapacağız! Komşu ülkeler bile keyif sigarası yakacak 22.30 civarında
Göztepe adam gibi kadroyla çıkıp ciddi oynasın yenilmez. Gençler maçına yedeklerle çıktılar. Bu maçta asları oynatirlar

Geri
Üst Alt