Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
bjk küçüktür ama mide bulandırır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepimiz öyle dedik valla herkesten özür dilerim fb yine olmasın ama bu siyahli kopekler tamamen saf dışı kalsın isterim. Ben bu kadarını yemin ederim beklemiyordum. Sahanın içinde yapacağını yap işte kahpeler zirlamadan başka hiç bir halt bilmiyor sosyal medyada dünden beri öyle bir ağlıyorlar ki birleşmiş milletler toplanacak nerdeyse hayırdır kardeşim orda bi sıkıntı mi var diye.fb olacağına bjk olsuncular vardı
Besiktas yerine fener olsa başka mi olacaktı sanki. Onlarda aynı b.kun laciverti. Destekte veriyorlar bunlara mal heriflerfb olacağına bjk olsuncular vardı
Besiktas yerine fener olsa başka mi olacaktı sanki. Onlarda aynı b.kun laciverti. Destekte veriyorlar bunlara mal herifler
Eğer şampiyon Galatasaray olmuyorsa kimin olduğunun önemi yok. Bir dahaki sefere Galatasaray haricinde taraf tutmayalım.Hepimiz öyle dedik valla herkesten özür dilerim fb yine olmasın ama bu siyahli kopekler tamamen saf dışı kalsın isterim. Ben bu kadarını yemin ederim beklemiyordum. Sahanın içinde yapacağını yap işte kahpeler zirlamadan başka hiç bir halt bilmiyor sosyal medyada dünden beri öyle bir ağlıyorlar ki birleşmiş milletler toplanacak nerdeyse hayırdır kardeşim orda bi sıkıntı mi var diye.
efsane kontralardan bir adet daha eklenmiş oldu böylece.
en unutulmazı şudur
Ekli dosyayı görüntüle 122845
Taraf tutmak denmez buna ölümü istemeyip sitmaya razi olmak demekEğer şampiyon Galatasaray olmuyorsa kimin olduğunun önemi yok. Bir dahaki sefere Galatasaray haricinde taraf tutmayalım.
kendi kendimizi öldürelim Barış. lalelere ihtiyaç yok.Taraf tutmak denmez buna ölümü istemeyip sitmaya razi olmak demek
kendi kendimizi öldürelim Barış. lalelere ihtiyaç yok.
Göztepe adam gibi kadroyla çıkıp ciddi oynasın yenilmez. Gençler maçına yedeklerle çıktılar. Bu maçta asları oynatirlarCumartesi biz bağırta bağırta kuş katliamı yapacağız! Komşu ülkeler bile keyif sigarası yakacak 22.30 civarında