Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.204
- 3.013
hep derim yine diyorum TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR
yhuo benim var ,bu tavirlarla dostun olmamasina sasmamali gerci init
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya kürtler ( ben kürt değilim bu arada ) kandırılmış insanlar sadece türk düşmanlığı yapıyor genele mal edemeyiz çok düzgün kürt kardeşlerimizde var ! ama ben ne rusyada ve ukraynada ne türkiyede 1 tane içten türk düşmanlı olmayan ermeniye rastlamadım
Yıl olmuş 2014 hala faşizm
Ulan bi bitmediniz ya
Bi bitmediniz arkadaş
benim var bi tane ermeni bayan arkadasim. hic bi zaman konusmadik soy kirim olayini. kendiside zaten bunun savas oldugunun farkinda turkiye ve turkleri seviyor ermenistanida cok seviyor. Sorun yok yani.
bana gore 1915 olayi tamamen savasa dayali gelisen olaylardir. Her iki tarafin ceteleri birbirini katletmistir. Buna soy kirim diyemem
ya karabağ ?
Yıl olmuş 2014 hala faşizm
Ulan bi bitmediniz ya
Bi bitmediniz arkadaş
1915 olaylari diye bir baslik acmissin, ondan sonra bende ona istinaden bi cevap yazmisim. Simdi karabaga niye donuyon ki
arkadaş ! 1915 olayları turklerle ermeniler arasında olduda karabağ katliamı ugandalılarla afrikalılar arasındamı oldu ?
yahu yazacak cümleleriniz varsa yazın böyle kem küm nereye dek? pekekeli misin, pekeke yandaşı mısın nesin ha böyleysen yaz bir şeyler ha yok böyle değilim maksat yazdı olayım diyorsun bi zahmet bununla uğraş
yahu ne alakasi var.
senin yazdigin mesaj icerisinde turklerden nefret etmeyen 1 tane ermeni gormedim gibi bisey demissin. Bende sana benim ermeni arkadaslarimda var hepside turkiyeyi seviyor dedim. birden bire karabag demeye basladin. Ben karabag ile ilgili birsey yazmadim onu demek istiyorum
@Alex Kuckov
Yaw arkadaş sanki dünyayı gezdin. Ukrayna Rusya deyip duruyorsun sanki demokrasinin yerleştiği ülkeler
Ben sana dedim sana protein fazla geliyor
bende sana diyorumki komik oluyorsun ! bende ukraynada sık sık discolardan eve ermeni kızlar götürdüm gayette iyi anlaşıyorduk bumudur sence benim türk düşmanı olmayan ermeni görmedim lafından anladığın ?
cahile laf yetiştirmek zor ! Ukrayna da rusyada mı ermeni fazladır türkiyedemi ? buna cevap ver ! ben yaşadığım yerden örnek veriyorum ! papua yeni ginede yaşasam ermeniyi nerden gorucem dengesız mesajlar atmayın !
ulan banane senin goturdugun kizlardan. kizla yatakta politikami konustun? icini nerden bilecen kizin
ben arkadasimin icinide disinida biliyom turkiyeyi seviyor turkleride azerileride seviyor. Kimseyle sorunu yok. Yunan arkadaslarim var onlarda keza ayni sekilde.
sen dost olarak devletlerden bahsediyorsan o zaman devlet de- rusyada yasayan ermeniler deme.
Devletlerde hic biri birbirine dost zaten degildir. Osmanli'yi isgal eden kurtulus savasinda yenilen fransiz ordusu nede olsa ben savasi kaybettim digerleride kaybetsin diye osmanli birliklerine teknolojik, gelismis silahlarini, toplarini tufeklerini biraktilar. Ingiltere Yunanistani destekledi kurtulus savasinda. Ama kendisi osmanliyi somuremeyecegini anlayinca 1922'de yunanistandan destegini cekti. İtalya-Yunanistan muttefik devletler; Yenilen italya birlikleri geri cekildi, muttefiki yunanistan ankaraya kadar ilerlemisti. bunu istemeyen italyan birlikleri yunanlilarla carpisti.
gordugun gibi devletler arasi dostluk diye bisey olmaz. Dostluk halklar arasinda olur. Fransa hukumeti ermeni tasarisini kabul ederken halkin buyuk kismi bu olayla ilgilenmiyor. Kimisinin bu konuda bilgisi yok, kimiside yuzeysel olarak soykirim var derken bazi kesimde boyle birseyin olmadigina inaniyor
O zaman madem konumuz Ermeni, söyle o Zeynep denen zihniyetdashına, konuyu neden Kürtlere getiriyor
Ona neden bir ley söylemiyorsun?
Dengesiz mesajlar atanlar sizlersiniz mrbigman
Zeynep dediğim gibi antalyalıyım ben babadan anneden de ukraynalı ! alakam yok kürtlerle ama yazdığın mesajla bütün bi halkı genelleyerek benim bile gözümde itici cümleler kurdun ! her kürt pkk lı mı yani ? tamam ben istanbulda hangi yamuk işe baksan içinde kürtlerin çıkabileceğini gördüm ama aynı kürtlerin çok çok adam kere adam olanlarına da şahit oldum ! senin sandığın gibi değil bu halkın hepsi ! öyle olsa güneydoğuda % 100 bdp oy alırdı akp diyarbakırda bile %40 lara varan oy alamazdı