1915 Olayları Zırvalığı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu yazacak cümleleriniz varsa yazın böyle kem küm nereye dek? pekekeli misin, pekeke yandaşı mısın nesin ha böyleysen yaz bir şeyler ha yok böyle değilim maksat yazdı olayım diyorsun bi zahmet bununla uğraş

Kardesim ne pekeke'si? Herkes sizin gibi fasist zihniyetlimi olmak zorunda? Ne yani biz komsumuzu sizler istemiyorsunuz diye evimize davet etmiyelimmi? Bu ne biçim dusunce yapisi, yil olmus 2014 hala sizin gibi'leri varmi yahu??

Ayrica yeterince açik yazdim, sizinle elinde silah bulundurup, evinin onune bunker kazan, hergun "ya saldirirlarsa" korkusu içinde yasayan amerikalilar arasinda hiç fark yok. "Paranoyak" derken bunu diyorum, her yerde ve herkesde dusmanlik aramayi kesin, biktik artik sizin gibi her yere NEFRET saçanlardan.

Peki anlayacağın şekilde anlatayım ! bu meydanlarda kahrolsun israil naraları atan elemanlar varya hani ! onlara yanaşsa bi israilli kız ... seni beğendim dese ! gidelim dese ! bu elemanlar hayır dermi ??? demekki neymiş ! ? bi ülkeyi sevmemekle o an bi insanı sevmemek ayrı şeylermiş !

ayri zaten, ben ayni oldugunu soylemedim ki bay unlem.

zaten arkadasiz diyorum. Kiz sadece beni seviyor demedim turkiyeyide seviyor dedim. soykirim yaptiniz diye bisey demedi, bu bir savas on yargim yok diyor

tartisma bitmistir.

anlamiyon cunku

@Alex Kuckov

Ya yatağa attığın kızlardan, ya Antalya'da yatağa atacağın kızlardan, ya şişkin pazularından ya da Ukrayna ve Rusya'dan bahseidyorsun sürekli

Farkında mısın?

bende diyorumki yüzüne karşı öyle diyor !

insanlari kendiniz gibi sanmayiniz. Ben samimiyetine inaniyorum onun. Lafini esirgeyecek pisirik bir karaktere sahip degil. Bende onun yuzune karsi ermenistani seviyorum deyip arkadan ermenistana sovmuyorum. Benim lafim onada ayni, ermenistana bi dusmanligim yok, sevgimde yok. notr'um dedim.

yuzume karsi deyip demedigini bilemezsin o kisiyi tanimadan. on yargilari yikalim bay unlem

Kardesim ne pekeke'si? Herkes sizin gibi fasist zihniyetlimi olmak zorunda? Ne yani biz komsumuzu sizler istemiyorsunuz diye evimize davet etmiyelimmi? Bu ne biçim dusunce yapisi, yil olmus 2014 hala sizin gibi'leri varmi yahu??

Ayrica yeterince açik yazdim, sizinle elinde silah bulundurup, evinin onune bunker kazan, hergun "ya saldirirlarsa" korkusu içinde yasayan amerikalilar arasinda hiç fark yok. "Paranoyak" derken bunu diyorum, her yerde ve herkesde dusmanlik aramayi kesin, biktik artik sizin gibi her yere NEFRET saçanlardan.

şunların içinde en mantıklı yazan yine sensin. ben sana komşunu çağırma demiyorum senden en fazla 1,2 nesil önce olan dedelerinin canını malını gasp edenleri savunup bunun peşinden gidenleri çağırma diyorum. ha sana da demiyorum, ben çağırmam diyorum sen de buna faşistlik diyorsun ben de kabulumdur diyorum.

Abi bizim millette tartışma adabı yok hakkaten ya (birisi bize öğretsin bunu). Ya konu başka yerlere geliyor ya da hemen geyiğe vuruluyor :)

popcorn_seinfeld.gif

Kavga var dediler geldik..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bir insan olarak tum irklari kiniyorum

Gesendet von meinem GT-S5830 mit Tapatalk 2

Ben neyi paylaşamadığınızı anlayabilmiş değilim. Ermeni olayları ile ilgili konuşuyorssunuz, Kürtlerden bahsediyor, başka başka konulara girmeye çalışıyorsunuz.

@Alex Kuckov 1 Sene Rusya'da yaşadım. Ev sahibim Ermeniydi. Ne zaman ihtiyacım olsa koşar gelirdi. Rusya'da en fazla biz Türklere sıkıntı yaşatan da kusura bakma ama Azeriler oldu. Ama ben ne Ermenileri ne de Azerileri genelleyebilirim.

Ayrıca @Zeynep GÜMÜŞ , Kürtlere laf ediyorsun ama sen de ne yazık ki aynı zihniyettesin. Bunu heryerde dile getirmem, buradaki kimse de bilmez ama yarım Kürt'tür. Ancak senden daha fazla milliyetçi olduğumu biliyorum. yine genelleyerek hataya düşüyorsunuz.

İnsanlara etnik kökenleri, memleketleri ile bakmaktansa kişiliğine, karakterine bakmak daha faydalı olur diye düşünüyorum. İşte sizlerin bu yaklaşımı yüzünden insanlar birbirleri ile savaşıyorlar.

O zaman şöyle söyleyelim. Kim ki masum bir insanın canına kıymış, Allah ona acıların en büyüğünü yaşatsın.

Soykırım diye yıllardır ortalığı inletenler daha yakın geçmişte Hocalı'da neler yapmış açın bakın. Çoluk çocuk, kadın, hamile, yaşlı, engelli demeden herkesi hunharca katleden bir milletin soykırım diye madur edebiyatı yapmaya hakkı yok.

Ya simdi ben ne yapacagim??

Babanim babasi turk- babannem kurt- annemin babasi pers- annannem kafkas ayriyeten dedelerin soylarinda araplij- ermenilik yahudilik bile varmis

Insan olmak onemlidir, irklara takilmayin

Gesendet von meinem GT-S5830 mit Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt