1915 Olayları Zırvalığı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onca yıl beraber yaşanıp bu insanlar buradan sürülmedi de niye o tarihte sürüldü diye sorarlar adama

Bir sürü ırktan insan Osmanlı çatısı altında uzun süre huzurlu bir şekilde yaşamış.

Savaşta diğer devletlerle uğraşılması yetmiyormuş gibi bir de içeride devlet kurulması vaad edilip ayaklandırılan Ermenilerle uğraşmak zorunda kalınmış.

Sözde hümanist düşüncelerini başka yerlere sakla.

Biz de insanlar ölsün ya da ülkeden gönderilsin istemeyiz ama çeteler halinde ülke savaş halindeyken içerden çökertmeye çalışan hainlere devletin ne yapmasını bekliyorsun?

kim diyor

heralde osmanlinin isgal ederken kesip bictigi insanlar degil

ayrica cete mete olsa bile coluk cocuk demeden en az 500 bin kisiyi (daha fazla da neyse) surup oldurup ulkeden atarsan bunun izahati olmaz

turkiyede ermeniler ve orta avrupada jewlar

bu ikisinin basina gelenleri kiyaslayabilecegin bir ornek yok

native amerikalilar da var tabi ama o daha eski

o yuzden simdi falan filan bunlari gec

Şuan da arap bölgelerinde da yaşanan iç savaşların tetikçisi kim peki?

Siyonistler ve Amerika hükümeti neredeyse bütün dünyayı kontrol edip karısıklık cıkartıp o bölgeden faydalanıyorlar.

Haa tabi araplar müslüman olduğu için senin hümanistlik alanına girmez.

Türk kürt sorunu cıkartılması da Woodrow Wilson ilkelerinden beridir yürütülen birşey olduğunu da biliyorsundur umarım.

o yıllara kadar sadık vatandas dedıgımız ermenıler rusların kıskırtmasıyla orduyu arkadan vurur hale geldı..herkes az cok bılır bunu onemlı olan ondan sonra neler yasandıgı..bu durumu engellemek adına turk hukumetı tehcır yasasını cıkarırken tehcır sırasında ermenı vatandaslarına karsı baskınlar yapıldıgı dogrudur bınlerce ınsanın oldugu de dogrudur.ancak soykırım olması ıcın sıstematik bi sekılde duzenlı ve hukumet kararıyla olması gerekır..savas sırasında yenılgıyı kabullenemeyen ve sebebını ermenılere baglayan turk askerı ve ozellıkle kurt asıretlerının yaptıgı kanaatındeyım.bıde avrupalı devletler su sıralarda rum soykırımı dıye bısey uydurmak uzereler 1915-23 arası sozde 500bın de rum oldurulmus...bascalan ermenı soykırımını da kabullenmek uzere dıkkat etsın basımıza daha buyuk belalar acacak.bu konuyla ılgılenen arkadaslara nemesis operasyonunu ıncelemelerını tavsıye edıyorm

prahahahaha bir terimciden bu beklenirdi

kim diyor

heralde osmanlinin isgal ederken kesip bictigi insanlar degil

ayrica cete mete olsa bile coluk cocuk demeden en az 500 bin kisiyi (daha fazla da neyse) surup oldurup ulkeden atarsan bunun izahati olmaz

Sen onu söyle işte niye önceden böyle birşey yapılmamışta o tarihte olmuş onu açıkla tamam diyeceğim.

Güzel birşey olmamış tabi ama ben mecbur kalınmış birşey olduğunu söylüyorum sadece.

Şuan da arap bölgelerinde da yaşanan iç savaşların tetikçisi kim peki?

Siyonistler ve Amerika hükümeti neredeyse bütün dünyayı kontrol edip karısıklık cıkartıp o bölgeden faydalanıyorlar.

Haa tabi araplar müslüman olduğu için senin hümanistlik alanına girmez.

Türk kürt sorunu cıkartılması da Woodrow Wilson ilkelerinden beridir yürütülen birşey olduğunu da biliyorsundur umarım.

cok fazla conspiracy theorist BULLCRAP

woodrow wilson ilkeleri yeah right

aluminum sapkalari giyip uydudan beynini kontrol etmelerini sagladiginda tam olacak

gec bu sacma hurafeleri

Sen onu söyle işte niye önceden böyle birşey yapılmamışta o tarihte olmuş onu açıkla tamam diyeceğim.

Güzel birşey olmamış tabi ama ben mecbur kalınmış birşey olduğunu söylüyorum sadece.

diger ulkelerde neden katliamlar olduysa ondan

fasizm manyaklik vs

turkiyede ermeniler ve orta avrupada jewlar

bu ikisinin basina gelenleri kiyaslayabilecegin bir ornek yok

native amerikalilar da var tabi ama o daha eski

o yuzden simdi falan filan bunlari gec

Hakikaten Ukrayna da milyonlarca insanın sırf Sovyetler fazla tahıl ihraç etsin diye köpekler gibi çalışıp aynı zamanda açlıktan öldükleri olay bunla kıyaslanamaz mesela Kamboçya'da Pol Pot'un 7 milyondan fazla olan kendi ülkesinin nüfusunun yaşlı, kadın ve çocuk dahil olmak üzere 2,5 milyona yakınını öldürmesi de bu olayla kıyaslanamaz kesinlikle kaldı ki bunlar tarih olarak çok daha yeniler.. Geçiniz!!!

Hakikaten Ukrayna da milyonlarca insanın sırf Sovyetler fazla tahıl ihraç etsin diye köpekler gibi çalışıp aynı zamanda açlıktan öldükleri olay bunla kıyaslanamaz mesela Kamboçya'da Pol Pot'un 7 milyondan fazla olan kendi ülkesinin nüfusunun yaşlı, kadın ve çocuk dahil olmak üzere 2,5 milyona yakınını öldürmesi de bu olayla kıyaslanamaz kesinlikle kaldı ki bunlar tarih olarak çok daha yeniler.. Geçiniz!!!

aklima gelenleri yazdim maholuk yapma

Arkadaş ermeni galiba sabahtan beri agliyor

Ne olm basindamiydin olaylar olurken

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beyler troller var sallayın bu konuyu tartısılacak bısey degıl zaten. sırf dıkkat cekmek ıcın herseye zıplanmaz kı arkadas..aklı yok fıkrı var ak

Maalesef bunlar hep sözde olucak tartışmalar tarihçiler hiç bir zaman bu olayları açıklayamıcak çünkü daha önce ermeniler böyle birşeye karar vermiş toplu bir mezar bulunup açılmış ve mezardan çıkan kemikler Türk kemikleri olmuştur buda gösteriyorki orda bir soykırım değil yağma olmuştur bu yağmalara karşı ülkede milisler oluşup karşılıklı çatışmışlardır onlardan masumlar ölmüş olabilir ama bizimde çok fazla masum insanımız ölmüştür köyler yağmalanmıştır.

1900'lerin başından itibaren de Güneydoğu'da Süryani katliamı yapıldı. Bu meseleler ırkcılıkdan ziyade, din mevzusudur. Mesela bir Türk'ün Ermeni'ye beslediği duygular ile bir Kürt'e beslediği duygular çok farklıdır. Çünkü biri din kardeşidir. Zaten Hristiyanlığın doğduğu Türkiye'de, bugün İran, Arabistan ve diğer katı din ülkeleri diye lanse edilen ortadoğu ülkelerinden daha az Hristiyan bulunması bunun ispatıdır.

Türk'ün, Türk'den başka dostu yoktur zırvalıklarını da geçelim bi zahmet.

fasizm manyaklik vs

Ne kafasin ne ayaksin sen?Benim ordum onlarca cephede savasirken sen düsmanla bir ol köylerime saldir insanlarimi katlet en adi hainlikleri yap sonrada burada beni nasil sürersin fasistsin soykirimcisin diye zirvala.

Yaptiklari hainlige karsi Devletin sürmekten baska hangi secenegi vardi?

2. dünya savasindaki gaz odalarini ölüm kamplarini bu sürgün olayiyla kiyaslamakta ayri bir beyin göstergesi.

fasizm manyaklik vs

Ya boşversene masum halkı öldürenlere,tecavüz edenlere karşı ne yapılmasını bekliyorsun?

Amerika gibi kendi kulesine füze atıp bol keseden savaş sebebi yaratıp Irak'a girmedik en azından ama onların yaptıkları faciaları,katliamları konusmuyor kimse.

Fransızların,sırpların,Ermenilerin yaptıkları gerçek katliamlar dünyada yankı bulmuyor nedense ölen müslümansa bir değeri olmuyor.

Dediğim mecbur kalınmıs bir olay soykırım sözcüğünü kabul etmemiz mümkün değil.

bılmeden etmeden atması kolay..ben ınsan olmedı mı dıyorum soykırım degıl dıyorum..oyle fransanın cezayırlılerı oldurmesı gıbı degıl bu olay

sacma asil bu soykirim, fransanin yaptigi degil. fransa isgal ettigi cezayirde almanlari oldurecek degildi. o zaman osmanli her isgal ettigi yerde soykirim yapmistir? bunu diyebilirmisin yahut dubur kismin bunu bu ulkede soylemene afiyet eyler mi? osmanli kendi halkindan ermenileri ayirip onlari katletti/baska yere yolladi. asil soykirim odur

Ne kafasin ne ayaksin sen?Benim ordum onlarca cephede savasirken sen düsmanla bir ol köylerime saldir insanlarimi katlet en adi hainlikleri yap sonrada burada beni nasil sürersin fasistsin soykirimcisin diye zirvala.

Yaptiklari hainlige karsi Devletin sürmekten baska hangi secenegi vardi?

2. dünya savasindaki gaz odalarini ölüm kamplarini bu sürgün olayiyla kiyaslamakta ayri bir beyin göstergesi.

BOS POST!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt