1915 Olayları Zırvalığı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yapma ya

bir rustan mi ogrenecegiz neyin ne oldugunu

benim baba tarafim dogulu ona dedesi anlatiyormus ermenilerin nasil olduruldugunu

kalles ve hainmis oh ne guzel almanci akplilerden sonra rus mhpliler de cikti acaba basimiza daha ne gelecek

benmi rusum ? Koçum domatesin tohumunu afrikayada atsan domates çıkar amerikayada atsan domates çıkar ! karpuz çıkmaz ! Benim babam türk ! Bende türküm sana türklük mü ispatlıycam ! ? ben rusyada ülkemi ve türklük değerlerini emin ol senden daha iyi temsil ediyorum ! MHP ci değiliM MİLLİYETÇİYİM ! HERALDE RAHATSIZ EDİYOR SENİ MİLLİYETİNİ ANAVATANINI SEVENLER !

Böyle hain bir Başbakan'ı defalarca seçtiyse bu millet başına gelecek olan olaylara razı demektir.

Bakalım ilerleyen yıllarda neler göreceğiz

Burdaki bazi tipler humanistligi Turk dusmanligi saniyor.Olaya objektif bi sekilde katilmak icin geldim acilar yasanmistir karsilikli bunu kimse inkar edemez, ama yazilanlara karsi Milliyetci damarin kabarmamasi mumkun degil.Bu kafalar diger toplumlar cicekle geldiler biz kilicla saldirdik saniyolar,aslinda dogrulari biliyorlar ama islerine gelmiyor.

Bu arkadaslar rahatlamak icin Erivana gidip Turk Bayragi yakabilir,bizde boyle seyler olmaz.

yapildi diyeceksin yaptik degil

ne onemliymis ya TURK olmak

Senin ZORUNA giden ne arkadaş ? !! Önemlidir TÜRK olmak

G.T KORKUSUNDAN UZAYDAN BİLE GÖRÜLEBİLEN Bİ ÇİN SEDDİNİ ÇİNLİLERE YAPTIRMIŞ

Hun İMPARATORLUĞU İLE AVRUPAYI TİTRETMİŞ !

OSMANLI İLE 3 KITAYA HÜKMEDİP AVRUPAYI VERGİYE BAĞLAMIŞ !

KURTULUŞ SAVAŞINDA ATATÜRK ÜN ÖNDERLİĞİNDE ŞUANDA AVRUPA BİRLİĞİ DEDİĞİN ÜLKELERİN HEMEN HEPSİNE KERŞI ZAFER KAZANMIŞ O BAYRAKTAKİ KIRMIZIYI KANLA BOYAMIŞ Bİ ATAM VAR !

TÜRK OLMAK ÖNEMLİ DEĞİL DE !

ERMENİLER GİBİ ÇOLUK ÇOCUK KATLETMEK !

AMERİKALILAR GİBİ KIZILDERİLİ SOYKIRIMI YAPMAKTAN BAŞKA TARİHİ OLMAYAN AMERİKALI OLMAK ?

ALMANYA GİBİ HİTLERİN ÖNDERLİĞİNDE KATLİAM YAPMAK MI ÖNEMLİ OLUCAK ?

SEN KENDİ TARİHİNİ TÜRKİYEDE ÖĞRENEMEMİŞSİN ! SANA YARI RUS YARI TÜRK BEN ÖĞRETEYİM BARİ !

Senin ZORUNA giden ne arkadaş ? !! Önemlidir TÜRK olmak

G.T KORKUSUNDAN UZAYDAN BİLE GÖRÜLEBİLEN Bİ ÇİN SEDDİNİ ÇİNLİLERE YAPTIRMIŞ

Hun İMPARATORLUĞU İLE AVRUPAYI TİTRETMİŞ !

OSMANLI İLE 3 KITAYA HÜKMEDİP AVRUPAYI VERGİYE BAĞLAMIŞ !

KURTULUŞ SAVAŞINDA ATATÜRK ÜN ÖNDERLİĞİNDE ŞUANDA AVRUPA BİRLİĞİ DEDİĞİN ÜLKELERİN HEMEN HEPSİNE KERŞI ZAFER KAZANMIŞ O BAYRAKTAKİ KIRMIZIYI KANLA BOYAMIŞ Bİ ATAM VAR !

TÜRK OLMAK ÖNEMLİ DEĞİL DE !

ERMENİLER GİBİ ÇOLUK ÇOCUK KATLETMEK !

AMERİKALILAR GİBİ KIZILDERİLİ SOYKIRIMI YAPMAKTAN BAŞKA TARİHİ OLMAYAN AMERİKALI OLMAK ?

ALMANYA GİBİ HİTLERİN ÖNDERLİĞİNDE KATLİAM YAPMAK MI ÖNEMLİ OLUCAK ?

SEN KENDİ TARİHİNİ TÜRKİYEDE ÖĞRENEMEMİŞSİN ! SANA YARI RUS YARI TÜRK BEN ÖĞRETEYİM BARİ !

bavarian-cream1.jpg

u donut

Burdaki bazi tipler humanistligi Turk dusmanligi saniyor.Olaya objektif bi sekilde katilmak icin geldim acilar yasanmistir karsilikli bunu kimse inkar edemez, ama yazilanlara karsi Milliyetci damarin kabarmamasi mumkun degil.Bu kafalar diger toplumlar cicekle geldiler biz kilicla saldirdik saniyolar,aslinda dogrulari biliyorlar ama islerine gelmiyor.

Bu arkadaslar rahatlamak icin Erivana gidip Turk Bayragi yakabilir,bizde boyle seyler olmaz.

Hümanistlik neye karşı ? adamların saçma sapan iddalarına karşı hümanistlik mi olur ? Bu Forumda HRİSTYAN VEYA BAŞKA DİNLERE MENSUP ARKADAŞLAR VARSA ONLARI ANLARIM SAYGI İLE SUSARIM ! AMA MÜSLÜMAN TÜRKLERİN bu tarz iddalara ve saçmalıklara karşı şeffaf olmalıyız lafları beni cidden kanser ediyor

Türk ya da başka bir şekilde doğmak senin elinde değil ki.

Gidip kendini başka milletten insanlardan üstün görüyorsan sıkıntı var demektir.

Ayrıca, büyükle yazınca yazılanların anlamı büyümez. Sakin olmakta fayda var.

Madem bu kadar öfkelisin, git blog aç, twitterdan saydır.

Hümanistlik neye karşı ? adamların saçma sapan iddalarına karşı hümanistlik mi olur ? Bu Forumda HRİSTYAN VEYA BAŞKA DİNLERE MENSUP ARKADAŞLAR VARSA ONLARI ANLARIM SAYGI İLE SUSARIM ! AMA MÜSLÜMAN TÜRKLERİN bu tarz iddalara ve saçmalıklara karşı şeffaf olmalıyız lafları beni cidden kanser ediyor

Saniyor dedim zaten.Humanist degiller sadece belli bi irka ,millete(Turk,Ermeni,Italyan farketmez) karsi nefret hormonlari salgiliyolar.Bu da Turk Milletine karsi olunca humanizm gibi algilaniyor, ayni seyi Ermenilere yaptigin zaman fasist oluyorsun.ikisi de yanlis tabi yari-cahillikten kaynakli.Atesi koruklemekten baska bi faydasi yok.

Türk-İslam düşmanı olduğu için tek taraflı bakması ve saçma sapan cevaplar yazıp laf koyduğunu sanmasını doğal karşılıyorum.

@Umur Öztürk Dediğin gibi sanki adamlar çiçeklerle gelmişte bizimkiler karşı tarafa kılıçlarla saldırmış.

Ona göre durum böyle ama durduk yere olmuş bütün yaşananlar.

Biz sadist duygularımızı insanları katlederek pekiştirmişiz.

Ben de diyorum karşılıklı kayıplar olmuş,tatsız olaylar yaşanmış ama hiç biri durduk yere olmamış.

Türk ya da başka bir şekilde doğmak senin elinde değil ki.

Gidip kendini başka milletten insanlardan üstün görüyorsan sıkıntı var demektir.

Ayrıca, büyükle yazınca yazılanların anlamı büyümez. Sakin olmakta fayda var.

Madem bu kadar öfkelisin, git blog aç, twitterdan saydır.

Ya zaten kendini türk olduğun için üstün görmek saçma bu doğru ama burada hümanist gibi görünüp türk düşmanlığı yapılırsa savunmaya geçerim.

Yoksa burada biz üstün ırkız diyeni de görmedim şuana kadar :D

Bütün dünya bizi OKADAR ÇOK SEVİYOR Kİ .... kabul ettilerse kesin birşey vardır diyorsun yani ! ABD nin birleşmiş milletlerin avrupanın meshep kardeşi ERMENİSTAN mıdır ? ermeni lobisi amerikada çok ciddi bi lobimidir ??

Gözünüzü AÇIN ! Sizin dünyaya baktığınız şekilde Bakmıyor Dünya Türkiyeye !

BENİM ATALARIM GEREKİYORSA BİRİLERİNİ ÖLDÜRMÜŞ OLABİLİR ! AMA BUNLAR NE SİLAHSIZ ERKEKLER ! NE 13 YAŞINDA DERİSİ YÜZÜLEREK VAHŞİCE KATLEDİLEN ÇOCUKLAR ! NEDE 5-6 YAŞLARINDA ÖNCE TECAVÜZ EDİLEN SONRA YAKILARAK ANNELERİNE İZLETİLEN ÇOCUKLARDIR ! ERMENİSTAN KİM Kİ BİZ ONLARDAN ÖZÜR DİLEYECEĞİZ ! ?

Ekli dosyayı görüntüle 13848

Kimse bizi sevmiyor diyosun yani. Ondan mı uyduruyorlar ? :)

Ya zaten kendini türk olduğun için üstün görmek saçma bu doğru ama burada hümanist gibi görünüp türk düşmanlığı yapılırsa savunmaya geçerim.

Yoksa burada biz üstün ırkız diyeni de görmedim şuana kadar :D

İnsanlar bazı şeylerin gazına gelip birbirlerine düşman ediliyor.

Mesela, senin ne olduğun umrumda değil benim için, her millette kötü düşünen insanlar vardır.

sen yaptın ben yapmadım, o şöyle yaptı böyle oldu, böyle gider sonu yok.

Böyle giderse hiçbir şey çözülemez, çözülmeyecek de.

Türk-İslam düşmanı olduğu için tek taraflı bakması ve saçma sapan cevaplar yazıp laf koyduğunu sanmasını doğal karşılıyorum.

@Umur Öztürk Dediğin sanki adamlar çiçeklerle gelmişte bizimkiler karşı tarafa kılıçlarla saldırmış.

Ona göre durum böyle ama durduk yere olmuş bütün yaşananlar.

Biz sadist duygularımızı insanları katlederek pekiştirmişiz.

Ben de diyorum karşılıklı kayıplar olmuş,tatsız olaylar yaşanmış ama hiç biri durduk yere olmamış.

Kesinlikle.Tarih bi toplumu seytanlastirma isi degildir ,bunu cahiller ve nefret icindeki insanlar yapar.Ne Turkler seytan Ne Ermeniler seytan sadece.Tarihi Olgulara boyle bakilmaz ,Humanizm maskesi takip burda insanlari aldatacagini sananlar kendileri aldanmis farkinda degiller.

Tarihte hersey oyle olmasi baska cikis olmadigi icin olmustur.Ermeniler Osmanli icinde onemli bi halkti,deger gorurdu ve kultur olarak biize benzerler bu inkar edilmez.Sonra Osmanli yikilisinda herkes gibi onlarda gemi batiyor neden bizde kalan mallardan hakkimizi almayalim demislerdir ve destek,kiskirtmalara kanmislardir.Ee bizimde canimiz burnumuzda 4 kitada savas halindeyiz anayurdumuzu neden birakalim?Bizde gerekeni yaptik ,sert veya degil olmasi gerekn buydu Imparatorlugumuz cokerken savas halindeyken humanizm naralari atilmaz ,gereken yapilir herzaman tarih budur..2 yumurta kafa kafaya girdi onlar kirildi ,kirilan biz de olabilirdik ,kirilmadik diye suclu degiliz.Soykirim yasanmamistir ,varolus icin gereken yapilmistir..

sen boyle işlere bulasma hacı git halter fln indir kaldır capını asmamalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt