1959 Öncesi Şampiyonluk Başvurusu Hakkında TFF Başkanı Konuştu

Bizim ne kadar sampiyonlugumuz olur eger boyle bir karar alinirsa? Bu serefsizlerin isleri belli olmaz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Güntekin'e bak Güntekin'e.....
🤬

Siz hadi bir verin o şampiyonlukları (!) bakalım

Şikecilerin başvurusu üzerine İstanbulspor Başkanı Nihat'ı arayıp bizim de şampiyonluklarımız varmış diyip talepte bulunmuş.

Günto'ya bak! Bilirkişi gibi kendini ön plana atıyor... Sanırım mamaladılar! Öyle ballandıra ballandıra anlatıyor ki... La bi sigigit!

2 sene sonra seçimler var. TFF ise siyasi güdümlü bir oluşum olduğu için şikecilerin saçma başvurusunun kabul görmesi sürpriz olur benim için.

Futbolla ülke gündemini uyutmak da sevdaya dahil...
İlla her yerde kargaşa şart. Aman bir yerde de nefes almayalım.
O zaman kardeşim kuruluşlarından itibaren her takımın şampiyonluklarını tescilleyin...
Siz de rahatlayın, biz de. Bıktım vallahi.

Futbolla ülke gündemini uyutmak da sevdaya dahil...
İlla her yerde kargaşa şart. Aman bir yerde de nefes almayalım.
O zaman kardeşim kuruluşlarından itibaren her takımın şampiyonluklarını tescilleyin...
Siz de rahatlayın, biz de. Bıktım vallahi.
Uyanması gerekenler o uykudan hiçbir zaman uyanmaz gibi zaten
Maalesef sadece bilinçli olanlar ülkede olan bitenin farkında

2 sene sonra seçimler var. TFF ise siyasi güdümlü bir oluşum olduğu için şikecilerin saçma başvurusunun kabul görmesi sürpriz olur benim için.
Şöyle de bakabiliriz

süreleri bitmeye yakın kararı fb lehine verip sonrada yok olurlar

ee yok olmalarının bi anlamı kalmıyo o zaman çünkü atı alan üsküdarı geçmiş oluyo

Bunlar çok net piyasa yapıyor şimdiden ama bu işin seçimi de var onu da unutmayın

limak holding ülkeyi kurtarıyor ha, o da güzelmiş.

O değil de Beşiktaş 17 şampiyonluğa gelince onlara da fazladan verilen 2 şampiyonluk geri alınmalı. Neden kimse bunların iki şampiyonluğuna laf etmiyor anlamıyorum. 2 yıldızları olsun diye verilmiş şampiyonluklar o şampiyonluklar.

Biz sonradan mi acildik yaw bizim hiç mi sampiyonluklarimiz yok

Geri
Üst Alt