1959 Öncesi Şampiyonluk Başvurusu Hakkında TFF Başkanı Konuştu

Onay verilirse kimin onay verdiği belli bizde gerekeni sandıkta yaparız no problem

Tahkim kurulunun daha önce reddettiği bir konuya nasıl bir kılıf bulacaklar onu merak ediyorum.

Hukuken tamamen imkansız yüksek mahkemeye dahi goturemezler ama ülkede hukukun ne halde olduğunu gösteriyor aslında bu haber yani trajik

12 numara adlı yere daha öncede oğulcan ile ilgili bilgi gelmiş ve ceza gelmişti. TFF ve Tahkim'de Fenerbahçeli isimler var, bu olay hiçte şaka değil saydırmaya yakınlar görünen.

Yargıtay'ı ziyaret etmişler, her şey plan dahilinde.

Bu şampiyonlukların sayılması halinde Galatasaray futbol kulübü başındakiler eğer bu yalakalığını bırakmaz ve susup oturursa futbol izlemeyi filan bırakırım zaten. Bu kulübü bu şaibeli ligden çekmeye kadar gidecek bu iş. Galatasaraylı avukatlar Türk futbolunu yurt dışında rezil kepaze edene kadar uğraşacaklar.

Yapamazlar diyenler hangi hukuka güveniyo bi anlatsınlar bende güvenicem

hukuk mukuk yok zaten ülkede adamlar sizin şampiyonluklarıda bunlara veriyorum desede hiçbir şey olmaz

yada olur

twitterda tt
Burda eleştiri

finiş

12 numara adlı yere daha öncede oğulcan ile ilgili bilgi gelmiş ve ceza gelmişti. TFF ve Tahkim'de Fenerbahçeli isimler var, bu olay hiçte şaka değil saydırmaya yakınlar görünen.

Yargıtay'ı ziyaret etmişler, her şey plan dahilinde.

Bu şampiyonlukların sayılması halinde Galatasaray futbol kulübü başındakiler eğer bu yalakalığını bırakmaz ve susup oturursa futbol izlemeyi filan bırakırım zaten. Bu kulübü bu şaibeli ligden çekmeye kadar gidecek bu iş. Galatasaraylı avukatlar Türk futbolunu yurt dışında rezil kepaze edene kadar uğraşacaklar.

Renktas bence hepsi algi .
Amatör olan Lig’de nasil olurda Prof-Lig’de sayilir?

Illa ki bunlar ugrasiyor TTF Baskani yardim ediyor ama olmamasi gereken birsey .
Bence bunlar kabul ediyoruz deyip, Yargitaya verir sorna Mahkeme ve ret gelir .

Sorna Ali Koc yine biz ugrasiyoruz FB icin burdayiz, yok Fetö yok bize karsi bir güc var felan iste .

NOKTA

Ben sayılmasına karşı değilim. Sayılsın ama 1903'den itibaren sayılsın ve neden 15 senelik şampiyonluk isteniyor onuda açıklasınlar. Ben açıklama yapıyorum o senelerde Galatasaray 1 şampiyonluk var onların 9. Ama 1903 den beri sayılırsa biz 37 onlar 28 şampiyonluk var, g#tleri yiyorsa bu şekil sayılsın. Suç bizim yönetimde toplayacaksın basın mensuplarını 1903'den beri kimin kaç şampiyonluk sayısı varsa takımların isimleri ile şampiyonluk sayısını söyleyerek verilsin biz böyle kabul ediyoruz diyeceksin ve niye sadece 15 yıl sayılıyor diye mala anlatır gibi anlatacaksın sonra izle eğlenceyi. O zamanki takımlar hepsi tff bilmem ne baskı yapacak olay kendiliğinden kapanacak

SM-A315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktas bence hepsi algi .
Amatör olan Lig’de nasil olurda Prof-Lig’de sayilir?

Illa ki bunlar ugrasiyor TTF Baskani yardim ediyor ama olmamasi gereken birsey .
Bence bunlar kabul ediyoruz deyip, Yargitaya verir sorna Mahkeme ve ret gelir .

Sorna Ali Koc yine biz ugrasiyoruz FB icin burdayiz, yok Fetö yok bize karsi bir güc var felan iste .
Anlattığın gibi basit değil olay, çıkan yaygara boşuna değil.

Kurumların en dip noktalarına sızmışlar, bu manipülasyon bilerek yapılan bir olay. Mustafa Cengiz ve ekibi bu yaygarayı Türkiye'de koparabilir mi bizim böyle bir olayımız olsa.

Ağır tahrik var ortada, Galatasaray'a gönül vermiş 25 milyon kişiyi sokaklara dökmek için uğraşan bir kitle var futbolun içinde.

Güya yönetim çıktı ses çıkarmış oldu.. Ses falan çıkarmadı direk siyasete lafı geçirmedikten sonra boşa salladı durdu.. Tepedeki kuklacısını TFF'nin başına geçirmiş sahada kazanamadıklarını peşkeş ile elde etmeye çalışıyorlar...Hayatları boyunca bütün ihaleleri peşkeşle alan haramzade zihniyet için bunlar gayet doğal şeyler.. Federasyon Fener'in arka bahçesi ve tetikçisi oldu.. Bu çıkarsa Galatasaray'ı ciddi ciddi ligden çekmeyi düşünmeyende en adi şerefsizdir.. Ligden takım geçmek öyle kolay değil ancak dağıtsınlar kadroyu giysinler kara formayı çıksınlar sahaya.. Sürsünler Altyapı oyuncularını sahaya sonra gitsinler başka bir ülkenin ligine dahil olsunlar..

Hiç ihtimal vermiyorum ama olurda öyle bir gaflete düşerlerse tereddütsüz takımı ligden çekmeleri lazım ne kadar mümkün bilmiyorum ama radikal bir cevap verilmesi lazım.

Malum herif çıkıp fenere 50 şampiyonluk veriyorum dese kimse bir bok yiyemez boş yapmayalım. Adam ne karar verirse o olacak, ligden falan çekilemeyiz ayrıca baştakileri yalamaktan tükürük kalmıyor bizimkilerde.

Onay verilirse kimin onay verdiği belli bizde gerekeni sandıkta yaparız no problem
Ne Millet İttifakına nede Cumhur İttifakına oy verilmez.. AKP'yi konuşmaya gerek yok.. İyi Parti CHP'yi yükseltir ve CHP en direk KOÇ'un arka bahçesidir.. Koç'un söyledikleri orada emirdir.. Gider oyumu Muharrem İnce'ye veririm..

Ultraslan açıklama yayınlamıs IMG_20210326_215555.jpg

Geri
Üst Alt