1959 Öncesi Şampiyonluk Başvurusu Hakkında TFF Başkanı Konuştu

Ülkenin ayağa kalkması lazım normal şartlarda.

Saydırsınlar, ligden takım çekmek prosedürler filan nedir bilmiyorum. Ama işin en sert boyutu böyle şaibeli ligde top koşturursa o kulübe yazıklar olsun zaten.

Galatasaraylı bütün iş adamları, avukatlar üst makamlar bu olaya çare bulacak, taraftarın yapacağı iş değil bu. En fazla protesto yaparsın ülkenin her noktasında, seçimlerle filan korkutamazsın bunları.

Ortalık yangın yerine döndü. Önce 12numara olumlu yönde açıklama yapıyor sonra ultraslan . demek ki istediklerini almışlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Malum herif çıkıp fenere 50 şampiyonluk veriyorum dese kimse bir bok yiyemez boş yapmayalım. Adam ne karar verirse o olacak.
her şeyi geçtim kuralı, kanunu, yalanı gerçeği vs

oy kaygısından dolayı onaylayabilirler mi bunu?

tamam ülke zaten dibine kadar batmış, futbol için mi insanlar reyini değiştirecek denilebilir ama sokakta her 3 kişiden biri GS'li.

kısacası yer mi ?

kabul etmezler bence

1 şampiyonluk için bir taraflarını satacak camia hukuksuzluk ile 9 şampiyonluk ekletecek ve biz rekabet edeceğiz gerekirse kulübü devlete teslim edip borçlar karşılığında bu işi bitiririz.

Adamlar şike yaptı tık yok şampiyonluk isteyip hukuksuzca şampiyonluk alıyorlar buna da izin verirsen yarın senin geçmişte kazandığın şampiyonluğu elinden alırlar. Adamlara cesaret veriyorsun mal olduk resmen. Top oynasan maç kazansan ne olur ne anlamı kaldı ki!!

Bunu onayladiklari an taş üstünde taş bitakmamasi lazim bu yönetimin. Takimi ligden cekip uefa fifa cas nere varsa 2011 deki sike olayini bütün hukuksuzluklari aciklayip ülke takimlarini avrupadan men edilmesini saglamali. Tarafsiz olmayan tahkimi pfdkyi degistirin demisti zaten fifa .

Ultraslan işi güzel özetlemiş
Öyle bir karar alınırsa iç karışıklık çıkar ülkede

Bir federasyon başkanı gelecek şike yaptığı için fneri düşünemeyip şampiyona play of oynatacak .. Bir diğeri gelecek mahalle maçlarını tescil ederek şampiyon belirleyecek. Sonra bu ağlaklar 14 sene şampiyon olamamış ve sonrasında alayını üst üste koyarak bilezik gibi geçirmiş bir camiayı siz yıllardır çok kolladınız yok h Ulusoy yok bilmem ne diye ağlayacak .. sizin ben olmayan aklınıza sıçayım. Ezik doğdunuz ezik öleceksiniz!!!!

Anlattığın gibi basit değil olay, çıkan yaygara boşuna değil.

Kurumların en dip noktalarına sızmışlar, bu manipülasyon bilerek yapılan bir olay. Mustafa Cengiz ve ekibi bu yaygarayı Türkiye'de koparabilir mi bizim böyle bir olayımız olsa.

Ağır tahrik var ortada, Galatasaray'a gönül vermiş 25 milyon kişiyi sokaklara dökmek için uğraşan bir kitle var futbolun içinde.

Öyle kolay degil iste onlarin istedigi.
TFF evet diye bilir ama TFF‘e kalan bir karar degil.

Öyle kolay degil iste onlarin istedigi.
TFF evet diye bilir ama TFF‘e kalan bir karar degil.
Yargıtay'ı ziyaret ediyorlar, sizin bahsettiğiniz olmaz öyle dediğiniz şeylerin hepsi olabilir.

Göz göre göre Galatasaray'ın tahkim'de her hafta hakkını yiyorlar kaç senedir hangimiz ses edebiliyoruz ne yapıyoruz bağırmaktan başka?
Kurumlar kimin elindeyse o istediklerini alır. Senin hayal edemeyeceğin şeyleri bir bir yaparlar ağzın açık kalır. Türkiye burası, hukukun üstünlüğü olan bir ülke değil.

gs kamuoyu etkisini yitirdiği için her halt olur. başkan konuşunca sallamıyor kimse.

benzinci mustafa, dolmuşçu apo ve twittercı yusuf ile bu işler olmuyor.

Ekşi sözlüğü genelde sevmem ama bir kullanıcı güzel bir yorum yapmış bu konuda "18 mi? 19 mu? 27 mi ? 28 mi ? şampiyonluğu olduğu bilinmeyen bir takımın iddiaları" :tbr:

Yargıtay'ı ziyaret ediyorlar, sizin bahsettiğiniz olmaz öyle dediğiniz şeylerin hepsi olabilir.

Göz göre göre Galatasaray'ın tahkim'de her hafta hakkını yiyorlar kaç senedir hangimiz ses edebiliyoruz ne yapıyoruz bağırmaktan başka?
Kurumlar kimin elindeyse o istediklerini alır. Senin hayal edemeyeceğin şeyleri bir bir yaparlar ağzın açık kalır. Türkiye burası, hukukun üstünlüğü olan bir ülke değil.

Ziyaret birsey mi renktas yapma.
Öyle ziyaretle olmaz bu isler, göz boyama sadece!

Ziyaret birsey mi renktas yapma.
Öyle ziyaretle olmaz bu isler, göz boyama sadece!
Neyse, şu başvurunun sonucunu açıklasınlar kulüp yolunu çizsin.

Ben bu kadar rahat bakamıyorum olaya. Bir anda 12 numara denen oluşuma bilgi gitmesi hiç hayra alamet değil. Daha önceden bizim oyuncumuzun ceza alacağını da önceden bildirmişlerdi.

Şimdiye kadar çok kirli işler döndü Türk futbolunda bir şekilde bu güne kadar taraftar olarak kalmaya devam ettik Galataray uğruna ama böyle saçma sapan bir karar alınırsa ki büyük ihtimalle alacaklar Fenerbahçe'yi üzmemek için

Türk futbolu ile olan tüm bağlantılarımı koparırım, mis gibi Şampiyonlar Ligi EPL veya Bundesliga varken kazananın hakemler ile yöneticiler ile tescillendiği yokuş aşşağı giden Türkiye ligi sadece benim değil bir çok kişinin hayatından çıkar

Geri
Üst Alt