- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

hepsinin başlığını mı açayım reis en çok bundan içiyoruz göze çarpıyor iştederdimiz kola mı sadece yüksek fiyatta?
Aç lanhepsinin başlığını mı açayım reis en çok bundan içiyoruz göze çarpıyor işte

ayran da otizm yapıyormuş dr ne içsin milletalmayın yav sağlığa zararlı
ben şekersiz lime aromalı soda alıyorum içine cin yada votka katıyorumayran da otizm yapıyormuş dr ne içsin millet
Kışları Jagger için sağlıklı diyorlar. Onaylar mısın?ben şekersiz lime aromalı soda alıyorum içine cin yada votka katıyorum
tavsiye ederim
1 şişe 2 euroyu geçiyor Hollanda da1 € dan ucuz
![]()
3-4 yıl önce ev arkadaşımla grip olmuştuk. Başlangıç aşamasıydı. Ben saçma sapan çay içtim arkadaş ise 2 shot jagger çaktı. Adam öteki güne iyileşti ben bi hafta yattım.Kışları Jagger için sağlıklı diyorlar. Onaylar mısın?
Bunu gerçekten anlamıyorum. Yahu peynir yerli değilmi nasıl 80tl ye satarlar kilosunu?Peynirin olmuş kilosun 80 TL.
Yem fiyatları uçtu, tabi herşeye zam geldiği için üretici peynire de zam koydu.Bunu gerçekten anlamıyorum. Yahu peynir yerli değilmi nasıl 80tl ye satarlar kilosunu?
Fırsatçılıkmı yoksa ham maddemi pahalı diyeceğimde peynirin ham maddeside yerli yani
Not: yalis anlasilmasin, inanmiyorum degil. Dogru oldugunu biliyorum o yuzden soruyorum. 80 tl cusss yani
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Her şey çok pahalı. Bu pahalılıkta kontrolde zor oluyor. Esnafta bindiriyor üstüne. Böyle kötü ekonomik ortamda kaybeden her zamna halktır. Zengin daha fazla zengin oluyor.Bunu gerçekten anlamıyorum. Yahu peynir yerli değilmi nasıl 80tl ye satarlar kilosunu?
Fırsatçılıkmı yoksa ham maddemi pahalı diyeceğimde peynirin ham maddeside yerli yani
Not: yalis anlasilmasin, inanmiyorum degil. Dogru oldugunu biliyorum o yuzden soruyorum. 80 tl cusss yani
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi