2.5 Yıllığına Salah vs 6 Aylığına Messi

2.5 yıllığına Salah mı, 6 aylığına Messi mi?

• Kullanılan toplam oy
    138
Bu kafadan artik cikmamiz gerek, Galatasarayin böyle oyunculara harciyacak parasi yok, dünya kadar para verip bir daha para kazanamiyacagin oyuncular bunlar, istedi kadar dünya yildizi olsunlar, bir mac oynayip 5 mac yatan oyunculari istemiyorum artik Galatasaray da. Bize genc maasi düsük basariya ac olup bir sonraki hedef daha üst ligler olan oyuncular gerek.

messi bundan 100 yıl sonra da tarihin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusuydu , hadi en iyi 2 futbolcusundan biriydi diye anılacak. hala büyüklerimizden peleleri falan duyuyoruz. messi 1 maç bile oynasa yeter. futbol biraz da eğlence işi ya yani, messiyi galatasaray formasıyla görmeyi acayip isterim. ister 1 maç ister 6 ay fark etmez.

messi bundan 100 yıl sonra da tarihin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusuydu , hadi en iyi 2 futbolcusundan biriydi diye anılacak. hala büyüklerimizden peleleri falan duyuyoruz. messi 1 maç bile oynasa yeter. futbol biraz da eğlence işi ya yani, messiyi galatasaray formasıyla görmeyi acayip isterim. ister 1 maç ister 6 ay fark etmez.
10 yıl önce olsa herkes messi derdi

10 yıl önce olsa herkes messi derdi
10 yıl önce messi'nin hayalini city psg bile kuramazdı renktaş :D anca şimdi böyle bir hayal kurabilirsin, bunun hayali de beni heyecanlandırmaya yeter. biz sanki bilmiyoruz yaşlandığını vs , millet de "yok abi yaaa ihtiyacımız yok" diyor :D :D messi lan bu ne ihtiyacı :D kendilerine tokat atsalar, "ulan ben ne saçmalıyorum, yazdıklarım 20 yıl sonra karşıma çıkarsa çok utanırım " diyecekler de neyse

İkisi de gelmesin.

Bizim bu tarzdan uzaklaşmamız lazım. Geçmiş kariyeri iyi diye oyuncu almayı bırakmalıyız daha akılcı transferler lazım bize

PR yapacaksak CL'de üst turlara çıkarak yapalım genç scout transferlerimizi parlatarak yapalım

İkisinide istemiyorum

Sharon Stone 25 yaşında sana bakar mı? Sittin sene bakmaz. Şansını Sharon 55 60 yaşına geldiğinde deneyeceksin. Messi de şu anda o kıvamda ve tek şansın var. O şansı da 35 yaşındaki Salah için heba etmem.

Bu arada mesaide salahta 20 den aşağı senelik gelmez salaha 2 buçuk sene 40 gömeceğimize monacodo ki akliuche fena topçuydu yoklamak lazım derim

Geri
Üst Alt