Baris Kösem
Tecrübeli Üye
- 11 Nisan 2010
- 5.596
- 75
- 323
Evet cikarsa kimsenin mal güvenligi kalmayacak,akpliler bana bisey olmaz demesin,Türkiyede kimin nezaman basa gececegi belli olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mason olarak Osmanliya karsi olmana sasirmadim diyebilirim masonumEn buyuk hata buyuk padisahlarla gerizekali mal padisahlari ayni kefeye koyup ecdad demek.....
Misal
Fatih sultan mehmet son derece guclu bilgili ilimi irfani cok genis, heryere medrese acip insanlarinin egitimine önem veren, halkina esit davranan zulum yapmayan ii bi liderdi
Peki ayni seyleri son padisahlar icin söyleyebilirmiyiz????
Ulke yanarken dolmabahce sarayina parayi basan mallarla dolu
Anadoluda aclik sefalet cahillik kusatmalar yasanirken bu padisahlar napiyordu?
Sizdeki imkanlar bizde yoktu dedim daha önceki postumda demi rdas? Ben size paylaşın birşeyde onu okuyayım bu zaten çok uzun zamanım yok dedim 50 takla attınız ama elle tutulur bişey paylaşmadiniz...Eh Nutuk'u kaynak olarak gösterdi diyorsun da Nutuk kitabını bir kere bile eline alıp okudun mu?
Bir de İlber Ortaylı ve Halil İnalcık kitapları da roman kitabı değildir. Bu kitapların belgeler ile desteklenmediğini nereden biliyorsun? Alıp okudun mu? İnternet sitelerinden tarih mi öğrenilirmiş?
Her şeyi geçtim bence sen Anti-Atatürkçü kişilere, kurumlara veya kitaplara inanmayı zihnen seçmişsin bile. Kaynak, belge vs... diye bahane üretmene gerek yok istediğin şeye inanabilirsin. "Mustafa Kemal Atatürk hain mi?" diye başlık açılan sitelerden öğrendiğin tarih bilgileriyle sana mutluluklar dilerim. Hani o başlıkta ismi zikredilen şahsiyet bu ülkenin kurucusu belki farkında değilsindir diye son bir not olarak eklemek istedim.
Mason olarak Osmanliya karsi olmana sasirmadim diyebilirim masonum
Aynen kardeş Oğuz Han da Ermeniymiş tövbe tövbe araştırmadan etmeden gelip buraya saçma sapan bilgiler taşımayın
Hah rdas şöyle olun canımı yeyin yaa... Basım üstünde yerin var kardeşim, konuş... Seninle sabaha kadar bu konuları konuşmak isterimÖğrenme merakın var, bu güzel. Ama iyi araştırmak lazım.
Okuduğum kadarıyla ters algı oluşturmuşlar.
ilk olarak bahsedilen "isyan ettiğimiz yalandır, fitnedir" çıkışı, milli mücadele öncesi hazırlık dönemine ait. Milli mücadele temsil heyeti, o dönem İstanbul hükümetini milli mücadeleye katmak için çok uğraş verdi ama başaramadı.
ikinci bahsedilen isyan etmemiz gerekiyor çıkışı milli mücadeleden 5 yıl sonra varılmış bir sonuçtur. İstanbul hükümeti düşmanın esareti altına girmiş, devlet fiilen yıkılmıştı yani. Artık isyan edilen halifelik ve padişah değil, onları esareti altında tutan düşmanadır.
ilkokul 5. sınıf kafasıyla yazılmış bir yazı o. Takılma bunlara.
Sanirm o unvanlari kullanmalari kanuna aykiri. Oyle bir sey okumustum bir yerde.Milletin nasıl söğüşleneceğini görmüşler. E ortam da süper Allah için. Bir de utanmadan sultan, prens unvanlarını falan kullanıyorlar.
Şu millet Osmanlı'nın son döneminde olanları az okusa bırak Osmanlı torunuyuz demeyi sokağa çıkamazsınız !
En buyuk hata buyuk padisahlarla gerizekali mal padisahlari ayni kefeye koyup ecdad demek.....
Misal
Fatih sultan mehmet son derece guclu bilgili ilimi irfani cok genis, heryere medrese acip insanlarinin egitimine önem veren, halkina esit davranan zulum yapmayan ii bi liderdi
Peki ayni seyleri son padisahlar icin söyleyebilirmiyiz????
Ulke yanarken dolmabahce sarayina parayi basan mallarla dolu
Anadoluda aclik sefalet cahillik kusatmalar yasanirken bu padisahlar napiyordu?
Aynen kardeş Oğuz Han da Ermeniymiş tövbe tövbe araştırmadan etmeden gelip buraya saçma sapan bilgiler taşımayın
Ermeni yerine .... yazayım istediğini yaz orası önemli değilErmeni olsa ne yazar, ben onu anlamadim. Ermeniler anadolunun en eski halklarindandir.
@Serkan Şafak
Google amcaya Vahdettin hainidir diye yazdım ve şimdi bunu buldum... Temelli okumadim tabi çok uzun yazı ama belgeleriyle anlatılıyor... Okumaya değermi sence ? Boş boşuna okadar okumayayim
vahdettin hain mi | Belgelerle Gercek Tarih
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Tamam doğru diyorsun her belge doğrudur diye bi kaide yok ama adam Atatürkün kitabındanda alıntı yapmış ve fotolarda var, kaynaklarınida belirtmiş...
Şimdi sen bana diyorsunki belgelere inanma yalandır... Tamam kabul ama belgesiz konuşan bi yazarın doğruları söylediği ne malum ? Belgelere inanmayın ama mesela İlber bey veya ismini yazdığın tarihciler söylediyse doğrudur a getiriyorsun sen kısmen rdas...
Yok öyle bi dunya kusura bakma...
Mesela ateistler gözleriyle görmediklerine inanmaz, illa bilim ile iliskilendireceklerdir... Bende biraz öyleyim, o anlattı diye inanmam. İspat isterim... Ha doğruyu anlatıyordur ona birşey demiyorum ama yalanda söylüyor olabilir... Benim birşeye ikna olmam için ispat gerekir belge gerekir... Bir kisi şöyle dedi diye doğrudur demem...
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Benimkini verelim.