Doğru demişsin. Kimse mükemmel değildir. Ama söylediklerime karşılık bağnazlık dersen yanlış olur, bilip bilmeden konuşmak olur, bu da senin gibi yazılarını okumaktan zevk aldığım birkaç adamdan birine yakışmaz. Helvacı haklı veya mükemmel adam demiyorum. İyi kötü tanırım, o ayrı. Yine söylüyorum, kendisini tanıdığım için söylemiyorum bunları. Ama çok boş ve artık hakaret sınırlarını aşan haksız eleştiriler yapılıyor, bu da doğal olarak beni savunmak zorunda bırakıyor. Belki de mesleki bir durumdur, bilemiyorum.

Başkanla da tanışmışlığım, konuşmuşluğum vardır. Kızıyla lisede 6 sene aynı sınıfta okudum, iyi arkadaşımdır. Seneler önce karşılaştığımızda, umarım ileride bir gün başkan olursunuz, sizin gibi yöneticileri özledik, vs. diyebilmişimdir. Son seçimden önce bir yerde karşılaştığımızda umarım yine seçilirsiniz diyebilmişimdir kendisine, burada da istikrar uğruna Adnan Polat'ın tekrar seçilmesini temenni ettiğimi yazmışımdır. Saygımda asla azalma olmaz ama inancım kalmadı artık başkana. Çok eleştiriyorum burada ama elbette bize eleştirmek kolay.
Hoca gibi hukuk camiasında saygın bir adamın bu hallere düşmesine açıkçası üzülüyorum. Özhan Canaydın çok istemişti onu yönetimde, kıramadı ve kabul etti. İşini gücünü de bıraktı. Sonuçta bazı şeylerden feragat etti. Tıpkı başkanın ve diğerlerinin de ettiği gibi. Ama herkes emeğinin karşılığını alamıyor bu hayatta. Bazen ısrar etmek, inat etmek daha çok zarar verir, bunu da görmek lazım. Değişim, istikrarı bozmadığı zaman iyidir. Ortada bir istikrar olmadığı için, ki şu 4-5 senede istikrar kurulamamıştır, değişim artık gereklidir. Üstelik bu işi hakkını vererek yapabilecek bir sürü insan varken, değişim kaçınılmazdır. Benim görüşlerim bunlar, daha fazla bu konuyu tartışmak istemiyorum. Lütfen absürd şeyler yazacak olanlar zahmet etmesinler.