#2 DeAndre Yedlin

Bence bu adamı yanlış kullanıyoruz. Sürekli pas oyununa dahil etmeye çalışıyoruz. Ama adamın pas alışverişleri bayağı kötü. Koşu yoluna top atıp koşturacaksın bu adamı.
Adamın koşu yoluna attığın pasın böyle çok çok güzel olmasına gerek yok gelişi güzel Yedlin'in koştuğu yöne doğru topu at bir şekilde gider rakipten önce o topu alır Yedlin hızlanması da maksimum hızı da korkunç derede iyi

Falcao'ya açtığı orta çok iyiydi.

Şu defansta kayıp üstüne yerden kalkıp, geriden depar atıp faul alma anının videosu düşerse haber edin.

Hızı hakkında fikir edinmiş olursunuz.

Sivas macinda neden kesildi hala anlamiyorum. 2 ihtimal var.
Ya Ankara macindaki penaltidan sorumlu tuttu ya da keyfinin kahyasina kesti. Sivas macinda da Linnes cezasini kesti

Yaw adam sokak basketbolcusu gibi. Biraz savruk gibi ama hep bir heyecan hep bir umut veriyor. Cekilmez maci cekilir kılıyor

Sivas maçında emekli sağbek yerine bu olsaydı çok farklı olurdu skor

Atletizm zaten elit seviye de ben ortalarını bu kadar beklemiyordum. Kavisli güzel ortalar kesiyor, özellikle arka direğe doğru.

Dün buna niye laf atanlar oldu gercekten burayi bazen anlamakta güclük cekiyorum.

Bu adam Omar ve Linnes'ten sonra gözüme Dani Alves gibi geliyor benim. Ben simdiye kadar gayet iyi buluyorum, daha da iyi olacaktir insallah. Sivas macinda Linnes ile Donk yerine bu ve Luyi olsalardi mactan 3 puan ile ayrilirdik muhtemelen.

Iki tane hizli bek oyuncumuz var.Ligde son duzluge girecegimiz su donemde hem Yedlin'in hem de Saracchi'nin takima cok onemli katkilari olacagini dusunuyorum.

Onyekuru da bunlara katildiginda cok etkili olabiliyoruz. Rakip risk alip geriyi biraz bos biraktiginda cok tehlikeli bir takima donusuyoruz.

Nihayet dogru bir kadro yapilanmasina girdik. Cok gec de olsa, yine de hocayi tebrik ediyorum.

Taktik falan zaten pek yok, ama dogru oyuncularla en azindan Turkiye'de sampiyonluklarin gelmesi nispeten rahat benim dusunceme gore. Bunu da sanirim bu yil tekrar gorecegiz.

Müthiş bir atlet ama savunması pek iyi değil gibi karşısına zorlayacak bi kanat geldiği zaman folloş olma ihtimali yüksek

Bu adam cok hirsli ve takimi sahiplenecek ama taraftar sevemedi gitti .2 Tane hizli bekimiz var kiymetini bilmiyoruz

Geri
Üst Alt