#2 DeAndre Yedlin

açtıgı her ortada her pasta kafasını kaldırıyor işte bu epl gördügünün kanıtı

Sivas macinda oynasaydi en azindan o hatayi yapmayacakti ve dogrudan 3 puani almis olacaktik sampiyonlugu verirsek o mac yuzunden ve Fatih hoca yuzunden olacak ortada bisey yokken adami kesip Linesi oynatti

Şu ana kadar oynadığı tüm maçlarda bana göre çok iyi performans gösterdi.

Belki ilk Alanya kupa maçında pek iyi değildi. Onda da solunda Donk önünde Babel oynadı.

Ayrıca savunması kötü vs. diyenler kusura bakmasında ezbere konuşuyorlar.

Ankaragücü maçı dahil tüm maçlarda defansif aksiyonları var. Çok kritik son müdahaleleri var.

Neye göre defansı kötü? Adamın oynadığı maçlarda onun kanadından henüz gol yemedik.

Ofansif açıdan da çıktığı her pozisyondan hem farklı işler yapıp ezber bozuyor hem de neredeyse her çıktığında pozisyon üretiyoruz.

Ofansif bek. Gayet iyi/ideal o acidan. Ancak konu defans olunca, pozisyon bilgisi oldukca dusuk. Yerini kaybediyor ve bosluk veriyor. Arkasini kapatacak bir ortasaha olunca defosu daha az oluyor. Kayseri maci asla bir gosterge degil onu belirtelim ligin en az gol atan = en az hucum eden takimi. Alanya macinda mesela defansta cok aksadi ve hata yapti karsisinda Davidson gibi bir isim olunca. Yinede yeni transfer, daha bir bes mac gormek lazim. Kayseri macindaki bazi kritik dokusunlari ve kademesi umuyorum ki iyiye isaret eden bir sinyaldir.

Görende takımda önceden Dani alves oynuyodu sanacak şener ve Linnes gerçeklerini unuttunuz galiba

Genelde defans kısmında eleştirilmiş örneğin Mariano’nun elek olduğu bir ton maç vardır sağ bekte.

Onun sebebi defans oyuncularindan kaynakli ve Mariano buraya 30 kusur yasinda geldi. Bu acidan sadece ikisini karsilastirmazdim. Biraz daha dikkatli izlersen cok gec kaliyor Yedlin, bu evet alisma surecide olabilir ben kendim ustte belirttim bunu zaten. Ama pozisyon bilgisi pek iyi degil.

Son düzenleme:
Onun sebebi defans oyuncularindan kaynakli ve Mariano buraya 30 kusur yasinda geldi. Bu acidan sadece ikisini karsilastirmazdim. Biraz daha dikkatli izlersen cok gec kaliyor Yedlin, bu evet alisma surecide olabilir ben kendim ustte belirttim bunu zaten. Ama pozisyon bilgisi pek iyi degil.
İyi değil ama eforuyla kapatıyor zaten o açığını yoksa yıllarca Epl’de oynayamazdı bu herif.

İnanılmaz atletik özellikleri var mesela maç içinde kaşla göz arasında yerden kalkabiliyor herif bu ince detaylar bile çok önemli.

İyi değil ama eforuyla kapatıyor zaten o açığını yoksa yıllarca Epl’de oynayamazdı bu herif.

İnanılmaz atletik özellikleri var mesela maç içinde kaşla göz arasında yerden kalkabiliyor herif bu ince detaylar bile çok önemli.
Zaten bu onun en buyuk meziyeti. Ama bak soyledigim gibi, katilir ya da katilmazsin, pozisyon bilgisi defansif oyunda dusuk. Bu CL seviyesinde bir problem. EPL'de oynamis olmasi bunlari super yaptigi anlamina gelmiyor zaten adam 3-5-2 icin ideal bir isim. Onde oynamayi seviyor ki bunu goruyoruz. Dedigim gibi bir 5 mac daha gormek lazim. Ilk izlenimim bunlar, kendi adima.

Yedlin'den bağımsız olarak; EPL'de oynama mevzusunu biraz fazla mı abartıyoruz acaba? Orta ve alt sıralardaki takımlarda vasat bile diyemeyeceğimiz bir sürü oyuncu var.

Tam bir amatör

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ceza verilmeli derhal

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerizekali kart yememissin ne kasiniyorsun defolsun gitsin iq özürlü

cassio de souza soares lincoln10

Geri
Üst Alt