Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
açtıgı her ortada her pasta kafasını kaldırıyor işte bu epl gördügünün kanıtı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gercektende oyle bildiklerini unuttuBildiklerini unutmuş olabilir hocamiz
Görende takımda önceden Dani alves oynuyodu sanacak şener ve Linnes gerçeklerini unuttunuz galiba
Genelde defans kısmında eleştirilmiş örneğin Mariano’nun elek olduğu bir ton maç vardır sağ bekte.Son zamanlardan Mariano'yu kastettik mesela veya Eboue. Ne alakasi var simdi Sener/Linnes falan ?
Genelde defans kısmında eleştirilmiş örneğin Mariano’nun elek olduğu bir ton maç vardır sağ bekte.
İyi değil ama eforuyla kapatıyor zaten o açığını yoksa yıllarca Epl’de oynayamazdı bu herif.Onun sebebi defans oyuncularindan kaynakli ve Mariano buraya 30 kusur yasinda geldi. Bu acidan sadece ikisini karsilastirmazdim. Biraz daha dikkatli izlersen cok gec kaliyor Yedlin, bu evet alisma surecide olabilir ben kendim ustte belirttim bunu zaten. Ama pozisyon bilgisi pek iyi degil.
Zaten bu onun en buyuk meziyeti. Ama bak soyledigim gibi, katilir ya da katilmazsin, pozisyon bilgisi defansif oyunda dusuk. Bu CL seviyesinde bir problem. EPL'de oynamis olmasi bunlari super yaptigi anlamina gelmiyor zaten adam 3-5-2 icin ideal bir isim. Onde oynamayi seviyor ki bunu goruyoruz. Dedigim gibi bir 5 mac daha gormek lazim. Ilk izlenimim bunlar, kendi adima.İyi değil ama eforuyla kapatıyor zaten o açığını yoksa yıllarca Epl’de oynayamazdı bu herif.
İnanılmaz atletik özellikleri var mesela maç içinde kaşla göz arasında yerden kalkabiliyor herif bu ince detaylar bile çok önemli.
Yedlin'den bağımsız olarak; EPL'de oynama mevzusunu biraz fazla mı abartıyoruz acaba? Orta ve alt sıralardaki takımlarda vasat bile diyemeyeceğimiz bir sürü oyuncu var.İyi değil ama eforuyla kapatıyor zaten o açığını yoksa yıllarca Epl’de oynayamazdı bu herif.
İnanılmaz atletik özellikleri var mesela maç içinde kaşla göz arasında yerden kalkabiliyor herif bu ince detaylar bile çok önemli.
Diagne bile gitti bir etki yarattı orada.Yedlin'den bağımsız olarak; EPL'de oynama mevzusunu biraz fazla mı abartıyoruz acaba? Orta ve alt sıralardaki takımlarda vasat bile diyemeyeceğimiz bir sürü oyuncu var.
Ceza verilmeli derhal
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi