- 18 Temmuz 2009
- 81.651
- 238.462
- 5.093
Tüm defanslar hata yapıyorsa sorunu başka yerde aramak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun belli zaten balık baştan kokarTüm defanslar hata yapıyorsa sorunu başka yerde aramak lazım.
Çok iyi wide reciever olur bundan recep bey.amerıkan futbolu oynayabılırsın
Var sarıya müdehale edemiyorItirazdan falan yememistir belki. Hakemin eli kulagina gitmisti ve oyunculardan uzaklasmisti. Bence VAR hakeme o pozisyona kart vermelisin demis olamaz mi?
Tüm defanslar hata yapıyorsa sorunu başka yerde aramak lazım.
bu heriften hersey olur artist falanda olabilir futbol yanlıs secimÇok iyi wide reciever olur bundan recep bey.
Ya maç 3-3 olmuşhaklısın ama bu adam cidden kötü bence
bu maçtan önce de söylemiştim zaten
futbolu bilmiyor bir kere
Ya maç 3-3 olmuş
Hala orta sahada defans kurup bire bir bırakıyoruz
Mahalle takımı mı burası
Tut oyunu az ya, bırak rakip gelsin koy Keremle Onye'yi çizgiye kontra kovalasınlar
Defanslarının bu kadar bire bir kaldığı başka takım var mı bu ülkede?
Ya takımın yarısı maldı bugün ama bu kadarı da olmaz ya.abi bu adam 0-0 iken de böyle 2-0 iken de
maçı izlerken topsuz alana ve oyuna reaksiyonlarına bakarsan gerçekten görürsün
ama şurada haklısın takım olarak dipte olduğumuz için tek bir adama şu an yüklenmek saçma
lakin bizim takımımızın beki değil nazarımda
faulden verdı ıtırazdan degıl spiker algı yapıyorpenaltı verilen ama sonra frikiğe dönen pozisyonda sarısı olan oyuncunun hala itiraz edeceğini düşünen spiker ve buna inanan taraftarlar yüzlerini bol su ile yıkasın
pozisyonda da faul yoktu gerçi hafif çekiyor yedlin ama alttaki kontakt faul falan değil
faulden verdı ıtırazdan degıl spiker algı yapıyor
Pozisyon un başında yedlin net çekiyor formadan. Pozisyon izlemeye gidince de senin dediğin anlamda bir penaltı yok ama öncesinde faul var. En doğru karar Rize lehine faul orada.2. Sarıyı yediği pozisyonda çelmeyi takan rizeli ayağını yedlinin koşu yoluna uzatıyor ve yere atlıyor..şu pozisyonda nasıl faul çıktı ve üstüne 2. Sarı geldi gerçekten ilginç.. Keyfim kacmasa tek tek yorumcuları dinleyeceğim acaba ben mi yanlış gordum pozisyonu