#2 DeAndre Yedlin

Çok sinirleniyor
Öfkesini kontrol edemiyor

maalesef geri dörtlünün toplam oyun zekası mariano'nun bunamış halini yakalayamaz. bu kadar kafa olarak ham oyuncuların böyle hatalar yapması da sürpriz değil.

haklısın ama bu adam cidden kötü bence

bu maçtan önce de söylemiştim zaten

futbolu bilmiyor bir kere
Ya maç 3-3 olmuş

Hala orta sahada defans kurup bire bir bırakıyoruz

Mahalle takımı mı burası

Tut oyunu az ya, bırak rakip gelsin koy Keremle Onye'yi çizgiye kontra kovalasınlar

Defanslarının bu kadar bire bir kaldığı başka takım var mı bu ülkede?

Hakem 2. sarıyı vardan gelen kararla verdi. İtiraz spikerin götünden uydurduğu sebep. Eli kulağına gidiyor, 2. sarıyı veriyor. Hakemin tiyo beklediği belli.

Futbol aklı sıfır ama süratli bir oyuncu. Ama bunun süratinden faydalanabilecek hocamız yok maalesef.

2. Sarıyı yediği pozisyonda çelmeyi takan rizeli ayağını yedlinin koşu yoluna uzatıyor ve yere atlıyor..şu pozisyonda nasıl faul çıktı ve üstüne 2. Sarı geldi gerçekten ilginç.. Keyfim kacmasa tek tek yorumcuları dinleyeceğim acaba ben mi yanlış gordum pozisyonu

penaltı verilen ama sonra frikiğe dönen pozisyonda sarısı olan oyuncunun hala itiraz edeceğini düşünen spiker ve buna inanan taraftarlar yüzlerini bol su ile yıkasın

pozisyonda da faul yoktu gerçi hafif çekiyor yedlin ama alttaki kontakt faul falan değil

Ya maç 3-3 olmuş

Hala orta sahada defans kurup bire bir bırakıyoruz

Mahalle takımı mı burası

Tut oyunu az ya, bırak rakip gelsin koy Keremle Onye'yi çizgiye kontra kovalasınlar

Defanslarının bu kadar bire bir kaldığı başka takım var mı bu ülkede?

abi bu adam 0-0 iken de böyle 2-0 iken de

maçı izlerken topsuz alana ve oyuna reaksiyonlarına bakarsan gerçekten görürsün

ama şurada haklısın takım olarak dipte olduğumuz için tek bir adama şu an yüklenmek saçma

lakin bizim takımımızın beki değil nazarımda

abi bu adam 0-0 iken de böyle 2-0 iken de

maçı izlerken topsuz alana ve oyuna reaksiyonlarına bakarsan gerçekten görürsün

ama şurada haklısın takım olarak dipte olduğumuz için tek bir adama şu an yüklenmek saçma

lakin bizim takımımızın beki değil nazarımda
Ya takımın yarısı maldı bugün ama bu kadarı da olmaz ya.

3-3te akıllı hoca maçı tutar çevirirdi, rezalet hamleler ya, söyleyecek bir şey bulamıyorum artık.

Defanslar bire bir kalıyorsa senin zaten planın da yoktur defans anlayışın da yoktur.

penaltı verilen ama sonra frikiğe dönen pozisyonda sarısı olan oyuncunun hala itiraz edeceğini düşünen spiker ve buna inanan taraftarlar yüzlerini bol su ile yıkasın

pozisyonda da faul yoktu gerçi hafif çekiyor yedlin ama alttaki kontakt faul falan değil
faulden verdı ıtırazdan degıl spiker algı yapıyor

2. Sarıyı yediği pozisyonda çelmeyi takan rizeli ayağını yedlinin koşu yoluna uzatıyor ve yere atlıyor..şu pozisyonda nasıl faul çıktı ve üstüne 2. Sarı geldi gerçekten ilginç.. Keyfim kacmasa tek tek yorumcuları dinleyeceğim acaba ben mi yanlış gordum pozisyonu
Pozisyon un başında yedlin net çekiyor formadan. Pozisyon izlemeye gidince de senin dediğin anlamda bir penaltı yok ama öncesinde faul var. En doğru karar Rize lehine faul orada.

Geri
Üst Alt