#2 DeAndre Yedlin

AD097B16-237D-42D7-B097-A0B41CBA7182.webp

Takımda en iyi defansif hamleler yapan idi

Ilk defa begendim. Umarim bu cizgiyi bozmaz, saglam yedek topcumuz olur

Boey denen elemanın kronik oldugu tescillenirse as kadroda yerini alcaktır ki kendiside farkında

Formdayken oynamali sacha boey riske edilmemeli

Son düzenleme:
Bu herifin iqsu 20 yi geçmez biraz enerji az buçuk epl tecrubesiyle idare etti bu hafta.. Aldığı her topu kaleciye dönmesi de ayrı bir komedi adamı döverler premier ligde bunu yapsa sağ çizgiden top sisirmeyi bile beceremiyor

Bu herifin iqsu 20 yi geçmez biraz enerji az buçuk epl tecrubesiyle idare etti bu hafta.. Aldığı her topu kaleciye dönmesi de ayrı bir komedi adamı döverler premier ligde bunu yapsa sağ çizgiden top sisirmeyi bile beceremiyor
Hocam stadda kendi taraftarı önünde her top aldığında yuhalanırsan bu şekilde risk almaman çok normal ama.

Özgüveni bitik şuan. Şu maçtaki oyunu geldiğinden beri oynasa Sacha’yı istemezdi teknik heyet

Hocam stadda kendi taraftarı önünde her top aldığında yuhalanırsan bu şekilde risk almaman çok normal ama.

Özgüveni bitik şuan. Şu maçtaki oyunu geldiğinden beri oynasa Sacha’yı istemezdi teknik heyet
Ozguvenle alakasi yok ilk geldiginde de yapamiyodu simdide yapamiyo

Yuhalanmasi da kendi salakligindan bu noktaya biz getirmedik yedlini .. Ben bu tip oyuncuları çok iyi bilirim 2 maç iyi deriz 5 maç küfür yer linnesin bir benzeri işte ki linnes bunlardan faydali topcuydy

cok sert girdiler adama, devre arasi dizini doktora gösteriyordu

bu da giderse sag bekte pvayi izleriz yine

Boey'in yokluğunda fena değildin krdş ama şimdi sakince formayı birak kenara Boey'im donsun

Lahma evrildi kac mactir lan

Takımı daha benimsemiş gibi nihayet futbolcu gibi oynamaya başladı

Koçum benim çok iyi defans yapıyor 2-3 maçtır

Geri
Üst Alt