Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.180
- 12.938
- 2.658
yedlin
Speedy Gonzales
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yedlin
yedlin
Topla giden adam yavaslamak zorunda bu olcu degil bence
sprint yarışına mı katılacak rtaş atletizme yazdıralım o vajkitTopla giden adam yavaslamak zorunda bu olcu degil bence
Adama baya arkadan yetismis ama hiz konusunda bu olcu degil diyorum adam topla kosuyor Yedlin topsuz Yaw herkes yedlin dedi zaten ama bu video olcu degil dedim.Ikna oldum Yedlinin hizli oldunaTopun olmadığı yerde bekin ne işi olur..
Hizli topculara hastayim ben domp oldugum icin hic hizli olamadimsprint yarışına mı katılacak rtaş atletizme yazdıralım o vajkit
ben de hızlı olamadım yaw çok kıskanıyordum hızlı koşanlarıHizli topculara hastayim ben domp oldugum icin hic hizli olamadim
1 ay öncesine kadar Salahlara, De Bruynelere, Sterlinglere karşı oynayan ve bu adamlara karşı biraz defansif zaafı olan adam, Ekubanı Ghezzalı vs rahatlıkla durdurur diye düşünüyorum.
Eger takimimiza uyum saglar ve oyun zekasi bekledigimiz gibi linnes ve omardan daha iyi mariano dan daha kotu ise eger bizim gibi savunmayi onde kuran takimlar icin cok iyi bir ozellik. Atak esnasinda kaptirdigimiz kontralarda daha rahat oluruz. (Hakan Unsali hatirlarsaniz eger - ki ondan daha hizli) . Tabi ki teknik beceri olmadan salt hiz birsey ifade etmez oyle olsaydi sarbi o kadar kufuru yemezdisprint yarışına mı katılacak rtaş atletizme yazdıralım o vajkit
Ligin en hizli 3 en hizli adamin ikisi bizde
nkoudou
Yedlin
Onyekuru
baska hizli adam tanimiyorum. Belki osayi
Ligin en hizli 3 en hizli adamin ikisi bizde
nkoudou
Yedlin
Onyekuru
baska hizli adam tanimiyorum. Belki osayi
Amilton bu 3lü kadar hizli degil benceAmilton
Gedson icinde hizli diyolar amaAmilton bu 3lü kadar hizli degil bence
bunu sana her Premier League izleyen seyirci de diyebilirdi.Tam 1 kazmator gibi oynuyor