#2 DeAndre Yedlin

hani bu adamın hücumu kötü savunması iyiydi. newcastle'da savunmacı bir beke dönüştü diyorlardı bu çok bilmiş youtubeçu yorumcular.
Tam tersi yav, onu da kim demis? Hizli ileri giden tempolu sag bek, defansif yonu zayif zaten burada 100x yazildi. Bazilari bunu simdi ogrenmesi tuhaf olmus.

Hemen asip kesmeyin.. agzinizin suyu akıyor rossiere davinsona karşı izleyen olmamış belli ki ..ilk 45 dk 3-4 kez sarı görecekti davinson elek etti sergen çaktı durumu 2. Devre aldı oyundan.. bir de önünde ghezzal gibi yetenekli zeki adam olmasına rağmen atağa bile çıkamadı.. davinson sağ bekleri felç eden bir adam bir de önünde Babel oynuyor 0 yardım yanında donk desen savunması zayıf.. Ben umutluyum bizim ligde ahım şahım savunma yapmana gerek yok en basit örnek rossier Omar bunlardan kat kat iyi savunma yapmasına rağmen begenilmiyordu.. Bu yazdıklarım lig icin gecerli

Oyuncunun transferi duyurulurken kac defa burada bazi arkadaslar Yedlin'nin nasil bir oyuncu oldugunu ozetledi. Nasil bazilariniz saskin oluyor hala anlamis degilim. Dani Alves gibi eleman mi geldi zannettiniz? Zaten guclu, tempolu, hizli, dayanikli bir oyuncu oldugu yazildi cizildi. Defans yonu zayif, teknigi vasat, orta yapamaz falan dendi burada.

Elimizdeki sagbeklerden yine iyidir bana gore. Ama bana kalsa ben baska bir sagbek alirdim, Mariano tarzi demistim.

Babel yuzunden adam perişan oldu. Hucüm yapma bilader. Savunmanı düzgün yap, hucümü o yapmazsa ona söveriz.

Şimdi savunmada aksadın diye senin adın çıkıyor saçma bir şekilde.

Tam tersi yav, onu da kim demis? Hizli ileri giden tempolu sag bek, defansif yonu zayif zaten burada 100x yazildi. Bazilari bunu simdi ogrenmesi tuhaf olmus.
hatırlamıyorum da foruma atılmıştı bi ara eskiden hücumcu bir bek iken newcastleda tam bir savunmacı bek haline dönüştü diye anlatmış bir herif.

madabından uydurmuş anlaşılan.

Oyuncunun transferi duyurulurken kac defa burada bazi arkadaslar Yedlin'nin nasil bir oyuncu oldugunu ozetledi. Nasil bazilariniz saskin oluyor hala anlamis degilim. Dani Alves gibi eleman mi geldi zannettiniz? Zaten guclu, tempolu, hizli, dayanikli bir oyuncu oldugu yazildi cizildi. Defans yonu zayif, teknigi vasat, orta yapamaz falan dendi burada.

Elimizdeki sagbeklerden yine iyidir bana gore. Ama bana kalsa ben baska bir sagbek alirdim, Mariano tarzi demistim.
Tamam herifin kapasitesi belliydi ama her ayağına gelen topu soluna oynarsa işimiz var hepi topu 2 yada 3 kere dikine oynadı herif

Tamam herifin kapasitesi belliydi ama her ayağına gelen topu soluna oynarsa işimiz var hepi topu 2 yada 3 kere dikine oynadı herif
Biraz EPL'deki aliskanligi devam ediyor gibi geldi bana. Burada futbol bam baska bunu yakinda kendi ogrenir bence.

Orta açamayan bek lazim olmadigini söylemiştik muhammed varken durum bu.

Sag taraf komple oyun zekasi + teknik tam sifir mi olsun diyorsun?
Hocam soldan her top tehlike. Def yedlinken, Feguli yokken deneriz belki. Oğulcan da pek zeki sayılmaz. Babel zaten olmuyor. Ofansif olarak fena değil hızı vs önceden izlediğim gibi halen. Mariano olsaydı daha iyi olabilirdi ama önlü arkalı.

Hocam soldan her top tehlike. Def yedlinken, Feguli yokken deneriz belki. Oğulcan da pek zeki sayılmaz. Babel zaten olmuyor. Ofansif olarak fena değil hızı vs önceden izlediğim gibi halen. Mariano olsaydı daha iyi olabilirdi ama önlü arkalı.
Kerem oynayabilir sag acikta ama hoca ilk 11'de hic denemiyor.

Geri
Üst Alt