#2 DeAndre Yedlin

Alanyanin sol kanadi bjk nin sag kanadini dagitmisti. Bu adam ilk macinda tek basina kaldi ilk yari .Bir de kendisi bilmese de birilerinin ozellikle uyarmasi gerekirdi bu mac icin fazla ileride kalmamasi gerektigini. Biraz sure verin...

1613078384514.png

Son düzenleme:
sağ iç belhanda - sağ kanat babelin oynadığı takımda, bekte dani alves bile olsa teneke bağlayıp gönderir bizim taraftar.

pozisyon almada biraz sıkıntı var, kabul. fakat ikinci devre 2 asist yaptı bu çocuk. çizgiye inip emreye yerden çıkardığı top, onyekuruya kestiği orta öyle rastgele toplar değildi. ilk yarıda mohamede de yerden tek vuruşluk pas çıkardı.

topla çok hızlı şekilde çizgiye inebiliyor ve topları da isabetli gönderiyor. bir de arda veya feghouliyle izlersek hücumda çok daha iyi işler çıkaracağını düşünüyorum.
özellikle feghouli bu arkadaşı çok kullanacaktır.

defansif zaafiyetlerini fernando nasıl marianonun arkasını topluyordu, aynı o şekilde taylanı sağ içe daha çok yaklaştırarak çözeriz. herşeyini dört dörtlük beklesek ne işi var bizde, fakat bireysel olarak baktığımda omardan iyi göründü bana.

Ikinci yari otoban yapmis adamlarin kanadini defansi kotumudur bilmiyorum ama defansi kotu bile olsa soyle hucum yapan bi beki harcamamaliyiz gerekirse onune sadece mucadele eden kanat koyalim hucum yonunu kendisi halledir Adam hizli ama toplada hizli ve topu ayagindanda acmiyor.

Geri
Üst Alt