#2 DeAndre Yedlin

Sen sabrinin hayati boyunca kac kere orta yapabildigini gorebildin ? Adam ayaginin tozuyla ilk macinda kac tane yapti.
Bence Sabri'nin Galatasaray kariyeri gayet basariliydi yani Yedlin'i Sabri'ye kotu oyuncu diye benzetmedim. Hızlı ama biraz dengesiz bir oyun stili var gibi geldi bana, kademe hatası yapıp hızıyla telafi etmeye calisacak gibi.

Adamın oyun stiline takımda alışacak.
Baktı Yedlin çıktı, sağ açıktaki arkadaş kapatmaya gidecek. Yada orta sahadaki 1 oyuncuya o talimat verilecek.
Günümüz futbolunda bekler ile en iyi hücümları yapabilirsin. Yedlindede tam o kumaş var. Ilk yarı o kadar çok bindirme yaptıki. Babel izlerken yoruldu, ne hucum yaptı beyimiz ne savunma. Sağ tarafı tek başına götürmeye çalıştı.
Durum böyle oluncada geri dönmekte zorluk çekti.

Sene sonu Babel ile yollar ayrılır, Yedlin ve herhangi bi sağ açıkla daha faydalı olacaktır.
Yedlin kaç kere boşa kaçtı 3 defa benim saydığım Babel top atamadı.

Adam veteran gibi takılıyor.

İlk yarı takım leş ötesi futbol oynadı burda Yedlin belki ilk yarıdaki en hareketli oyuncumuzdu değerlendirme yaparken sezonun en kotu ilk yarısını oynadığımız unutmayalım

Luyindama-Donk-Marcao mu oynasak acaba o zaman sağ kanadı daha etkili kullanır arkasında stoper olacağı için açıklarını bir şekilde kapatırlar ofansif olarak iş yapacağı çok belliydi Emre'ye verdiği topta orta falan değildi resmen al da at diye pas verdi ...

Bu saatten sonra Yedlin icin sistem mi degistirilir yav
Kanatta ogulcanla oynarsa birbirlerini tamamlarlar diye düsünüyorum ama feg varken zor
Büyük ihtimal yollar ayrilir yedlinle, dün adami bekte goremedim hic dikkat etmiyor
Hücumda mariano'nun en iyi döneminden bile daha fazla katkı sağlar orasi ayri, ama defansif katki sifir,hemen hemen her anadolu takiminda hizli bi kanat var, keserler biletini

Geri
Üst Alt