#2 DeAndre Yedlin

ilk yarı korkuttu Babel'in de büyük bir etkisi var bunda ama ikinci yarı toparladı.Ben faydalı olacağını düşünüyorum.

Adama cop muamelesi yapmaya gerek yok. Sonucta ilk defa 11'de basladi. Onemli olan beklentimizi dogru bir sekilde belirleyip ona gore yorum yapmak.

Defansı için şimdiden eleştirmemek lazım ama 2 kez çok kolay çalım yedi, o biraz düşündürdü. Özellikle rakip sahaya yerleşmişken kaptırılan toplarda tek seferlik hamleler yapmak yerine baskıyla yavaşlatmaya çalışsa daha iyi olur.

jet gibi adam gerekirse sağ kanat olarak kullanılabilir, hücum yönünü beğendim. GÖRECEĞİZ!

Adam inanılmaz bindirmeler yapiyor, pek alisik oldugumuz bir bek degil. Hucumda cok onemli bir silahimiz olacak. Ancak yaptigi bindirmelerde mutlaka gerisinde birakacagi boslugu birilerinin doldurmasi gerekiyor.

Repertuarı genişletiyoruz bakıyorum da
Aynen diziler ve capsler artıyo :D
en-son-babalar-duyar-kadir-2.webp

Bu adam bu ligde cok is yapar okadar diyorum. Sadece mac oynamasi lazim. Seneye tas gibi olur. Bu sene dengesiz olabilir oyunu
Yok yahu arkasına kademe yaparlar sandı, Donk ne anlar kademeden.

Ne Donk ne Babel ne de Belhanda'dan yardım alamadı.

Zaten özete bakınca Kuru'nun kafasında asist bundan gelmiş, Kılınç'a da net pas attı, %100lük 2 pozisyon hazırlamış. İlk yarı Muhammed'e de vurdurdu, ofansif anlamda fazlasını beklemek saçma olur.

Öne iyi oynadi savumayi tek basina yapacak Hali yok, Belhanda babele sormak lazim ilk yariiyi.

Gelmeden once biri defansif olarak bire birlerde vasat ve adamini kacirabiliyor ama ofansif yonu saglam demisti, bu macta da gormus olduk. Bindirmeleriyle fark yaratacak gibi. Defansif yonunu degerlendirmek icin bir kac mac daha beklemek lazim.

Acil feghouli dönmeli ve sağ iç gedsonla oynamaya başlamalıyız. Feghouli bu adama çok ekmek yedirir

Omar'dan daha çok beğendim. Bindirmeleriyle takımı 2-3 kez pozisyona soktu. Savunmada ciddi bir zafiyeti yok sadece çok tez canlı rakibe gereksiz hamleleriyle pozisyonunu boş bıraksa da hızıyla bu açığını kapatıyor, yine de hocanın daha temkinli olması konusunda uyarması lazım.

ofansif anlamda iş yapar anca defansif anlamda bugun efecan sag kanatta degilde solda oynasaydı 5 tane falan yerdik diye düşünüyorum

İlk yarı iyi değildi meğersem önündeki eleman yüzündenmiş
Affet reis

Arkadaslar bu adam Dani Alves degil. Kimse super kademe (super surat var dani den hizli : )super paslar, super sutlar, super goller beklemesin zaten barca bile bulamiyor yenisini.
Ama Linnes ve Omar dan daha iyi.
Omarin defansif yonunu begenmistim ama orada daha cok cakili oynamasindan nefret ediyordum (Her nakadar gecmisinde hucuma da ver kaclarla katki vermisligi varsa da bizde yapmiyordu). Heleki Mariano dan sonra bize sag bek begendirmek daha zor artik.
NewCastle 3-5-2 taktigi ile full savunma futbolu oyan bir takim. Orta 5 linin saginda oynuyordu. En son oynadigi Mcity macinda sterling i sahadan silmisti.

En buyuk zaafi savunma konumundayken sag stoper ile kendisi arasindaki korumasi gereken mesafeyi tam ayarlayamamasi olarak tanimlaniyor.
Bu yasina kadar gelistirmemis olmasi talihsizlik ama umarim biz de bunu cok cabuk ogrenir ve bu acigini kapatir. Tabi surecte zaman zaman bu hatalari da gorecegiz elbet. ( Nasil saracchi ye savunma yapmayi ogretiyorsak ve gun gectikce gelistigini zaaflarini kapattigini gozlemliyorsak)

Ben oyuncunun bize yapacagi katki konusunda oldukca olumluyum zamanla alisacaktir takima - tabi aklini futbol disi islere vermedigi surece.

Bir NewCastle yorumcusunun roportaji asagida oyuncu hakkinda oldukca bilgi veriyor :

Ben beğendim. Kendisi oldukça istekli ve kendini ispat etmek istiyordu ama takım o kadar isteksiz olunca bir yere kadar. Bugün önünde Babel vardı ama yarın Feg olrsa da savunma sorunları devam eder gibi. Kerem olursa o açık kapanabilir biraz. Bu yüzden mutlaka defansif yönünü geliştirmeli.

Geri
Üst Alt