#2 DeAndre Yedlin

Ortalarını beğenmedim, kaldı ki orta isabet oranı zaten kötü bir adam.

Fakat ileri iyi çıkıyor, önünde oynayacak adama çok iş düşüyor.

Yedlin-Babel
Yedlin-Feg

Filan intihar olur lig maçlarında. Ya da Yedlin e ileri çıkma diyeceksin. O zaman da bir numarası kalmaz.

Bence en iyi yani onu boşken orta denememesi mutlaka ceza alanına girip yerrden sert pas atıyor zaten premier ligden edinmiş bu alışkanlığı.. kılınç azıcık becerikli olsa asistini de yapmıştı..ben umutluyum yedlinden bizim ligde çok iyi defansa gerek yok nwakaeme-davinson gibi adam olunca linnes oynayabilir kolay maçlarda çok iş yapar yedlin

Bu adamın hızından faydalanmak gerekiyor ceza sahası içine yapacağı koşuya kademeye girecek adam yok bizim ligde, içerdeki adamların pozisyon alma konusunda çalışılırsa çok tehlikeli oluruz.

Yav rakip yarı sahaya geçtiği anda orta açma olayı bir bizim ligde var zaten. Caner gibi 40 metreden orta açanlara manyak gözüyle bakarlar başka yerde.

O yüzden çizgiye inmeye çalışıyor ki kaç kere de başardı bunu. Kılınç'a pası %100lüktü. Havadan ortaları da fena değildi ki pasör bir kanatla fazlasını da yapabilir.

Karşısında da ligin en iyi sol açığı vardı Nwakame'den sonra.

Bence en iyi yani onu boşken orta denememesi mutlaka ceza alanına girip yerrden sert pas atıyor zaten premier ligden edinmiş bu alışkanlığı.. kılınç azıcık becerikli olsa asistini de yapmıştı..ben umutluyum yedlinden bizim ligde çok iyi defansa gerek yok nwakaeme-davinson gibi adam olunca linnes oynayabilir kolay maçlarda çok iş yapar yedlin
Ben de umutluyum, yerden pas/ortalarına demedim de, birkaç tane Sabri vari ortası gördüm müsaitken rakibe çarpan. İkinci yarı çok dikkat edemedim editlere raporlara ağırlık verdim. Beğendim yoksa genel olarak. Daha iyi olacaktır umut ediyorum.

Seni şimdilik beğenmedim süt oğlan...

İşeri gittin mi geri döneceksin Muslera mı kapatacak senin bölgeni

Emir Sever

Arkadaslari tanidikca daha iyi oynayacaktır.. Çok kosu yapti atmadiklarida oldu rakip arkasına topsuz bindiriyo guzel ozellik

Yav rakip yarı sahaya geçtiği anda orta açma olayı bir bizim ligde var zaten. Caner gibi 40 metreden orta açanlara manyak gözüyle bakarlar başka yerde.

O yüzden çizgiye inmeye çalışıyor ki kaç kere de başardı bunu. Kılınç'a pası %100lüktü. Havadan ortaları da fena değildi ki pasör bir kanatla fazlasını da yapabilir.

ortaları kötü diyordu herkes ama videolarda bile en olumlu hareketleri ortalarıydı

savunması gerçekten kötü ama pozisyon almayı bilmiyor bence bu karşısındaki topçuyla alakalı değil nerde duruyor lan bu dediğim anlarda tehlikeli atak yedik

Yedlin'in ilk yarıdaki oyununa suç bulamam benim de önümde Babel oynasa ben de oyundan düşerdim adam geriden sprint'e kalkıyor 50-60 metreyi yüksek hızda kat ediyor pas alamıyor çünkü Babel efendi topa basıp içeri girme derdinde

Bu dediğim 1 kere de olmadı defalarca yaptığı koşularda topla buluşamadığını gördüm, şuursuzca bir sprint kalitesi var Yedlin'in helal olsun dedim maç içinde

Mesela ikinci yarı mücadele eden takıma katkı yapma derdi olan Kerem'le birlikte oynadığı zaman çok daha etkili olduğunu gördük bugün asist de yapabilirdi Emre Kılınç'a verdiği pas ile ama olmadı

İşin hücum tarafında çok rakip çürütür maçın başında da yüksek hızla sprint atıyordu maçın sonunda da böyle bir sprint kalitesine sahip olup üstüne üstlük defans yapabilen A. Davies & F.Mendy ve K. Walker var işte aklıma gelen onları da bonservissiz olarak EPL'den STSL'ye getiremiyorsun işte

Bence Yedlin artısıyla eksisiyle kabul edilebilir bir oyuncu lig şartlarında fark da yaratacağına inanıyorum Rosier'i filan bu kadar yücelttikleri ligimizde Yedlin bence farkını ortaya koyar

6 ay için 350 bin € maaş alacak Yedlin bir de bu kadar maaliyetinin düşük olmasını da hesaba katalım

İlk yarı Babel hıyarına rağmen ben beğendim. 2. yarı zaten toparladı.

2 tane gollük orta kesti uzun zamandır görmediğimiz cinsten. Sıfıra inip Emre'ye çıkardığı net bir asist.

Önünde Babel varsa Dani Alves bile olsan zorlanırsın.

Babel şu takımdan gittiği gün bayramdır benim için.

Son yıllarda Diagne ile birlikte en nefret ettiğim topçumuz Babel.

Ya beki bindirir topu atmaz, defansa zaten yardım etmiyor anca salak salak topu çekip pozisyonu bitiriyor.

Hadi eskiden içeri orta kesmenin bir mantığı yoktu ama şimdi öyle değil. Onyekuru bile kafa golü atıyor.

Ceza sahasında artık çok hareketli forvet oyuncularımız var.

Neyse adamın konusunda Babel yazıyorum sinirden!

Arkadaslari tanidikca daha iyi oynayacaktır.. Çok kosu yapti atmadiklarida oldu rakip arkasına topsuz bindiriyo guzel ozellik
Arkadaşlarını tanır onlara ayak uydurursa koşu yapmayı da bırakır Mohamed ve Gedson için de aynısından korkuyorum takıma antrenman tempomuza ayak uydururlarsa yakındır durduğu yerde oynadıklarını görmemiz

ortaları kötü diyordu herkes ama videolarda bile en olumlu hareketleri ortalarıydı

savunması gerçekten kötü ama pozisyon almayı bilmiyor bence bu karşısındaki topçuyla alakalı değil nerde duruyor lan bu dediğim anlarda tehlikeli atak yedik
Yok yahu arkasına kademe yaparlar sandı, Donk ne anlar kademeden.

Ne Donk ne Babel ne de Belhanda'dan yardım alamadı.

Zaten özete bakınca Kuru'nun kafasında asist bundan gelmiş, Kılınç'a da net pas attı, %100lük 2 pozisyon hazırlamış. İlk yarı Muhammed'e de vurdurdu, ofansif anlamda fazlasını beklemek saçma olur.

hem sol bekleri hem de davidson çok boş kaldılar o bölgede

babel'in de hiç yardımı olmadı ama yedlin de uyudu zaman zaman.

bu zaafını kapatmak için önünde oynayan kanattan ve merkezden yardım gelmesi lazım o bölgeye. ikinci yarı etebo yardım etti biraz ve çok sıkıntı olmadı. kanattan ise babel, feghouli gibi adamlar isteseler de o yardımı yapamazlar. sene sonunda sağ öne de bir hamle yapmalıyız.

Kerem/ogulcan-yedlin
Yedlin-linnes hattı da dengeli olur. Herif baya baya ligdeki çoğu sağ aciktan daha kanat durmakta.

Biraz şanslı olsa; 3 asist ile bitirirdi.

1. yarı Mohamed
2. yarı Emre ve Onyekuru kaçırdı

Geri
Üst Alt