Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.427
- 5.964
- 1.373
Savunmasi korkuttu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortalarını beğenmedim, kaldı ki orta isabet oranı zaten kötü bir adam.
Fakat ileri iyi çıkıyor, önünde oynayacak adama çok iş düşüyor.
Yedlin-Babel
Yedlin-Feg
Filan intihar olur lig maçlarında. Ya da Yedlin e ileri çıkma diyeceksin. O zaman da bir numarası kalmaz.
Ben de umutluyum, yerden pas/ortalarına demedim de, birkaç tane Sabri vari ortası gördüm müsaitken rakibe çarpan. İkinci yarı çok dikkat edemedim editlere raporlara ağırlık verdim. Beğendim yoksa genel olarak. Daha iyi olacaktır umut ediyorum.Bence en iyi yani onu boşken orta denememesi mutlaka ceza alanına girip yerrden sert pas atıyor zaten premier ligden edinmiş bu alışkanlığı.. kılınç azıcık becerikli olsa asistini de yapmıştı..ben umutluyum yedlinden bizim ligde çok iyi defansa gerek yok nwakaeme-davinson gibi adam olunca linnes oynayabilir kolay maçlarda çok iş yapar yedlin
ortaları kötü diyordu herkes ama videolarda bile en olumlu hareketleri ortalarıydıYav rakip yarı sahaya geçtiği anda orta açma olayı bir bizim ligde var zaten. Caner gibi 40 metreden orta açanlara manyak gözüyle bakarlar başka yerde.
O yüzden çizgiye inmeye çalışıyor ki kaç kere de başardı bunu. Kılınç'a pası %100lüktü. Havadan ortaları da fena değildi ki pasör bir kanatla fazlasını da yapabilir.
Karşısında da ligin en iyi sol açığı vardı Nwakame'den sonra.
Arkadaşlarını tanır onlara ayak uydurursa koşu yapmayı da bırakır Mohamed ve Gedson için de aynısından korkuyorum takıma antrenman tempomuza ayak uydururlarsa yakındır durduğu yerde oynadıklarını görmemizArkadaslari tanidikca daha iyi oynayacaktır.. Çok kosu yapti atmadiklarida oldu rakip arkasına topsuz bindiriyo guzel ozellik
Yok yahu arkasına kademe yaparlar sandı, Donk ne anlar kademeden.ortaları kötü diyordu herkes ama videolarda bile en olumlu hareketleri ortalarıydı
savunması gerçekten kötü ama pozisyon almayı bilmiyor bence bu karşısındaki topçuyla alakalı değil nerde duruyor lan bu dediğim anlarda tehlikeli atak yedik
hem sol bekleri hem de davidson çok boş kaldılar o bölgedeortaları kötü diyordu herkes ama videolarda bile en olumlu hareketleri ortalarıydı
savunması gerçekten kötü ama pozisyon almayı bilmiyor bence bu karşısındaki topçuyla alakalı değil nerde duruyor lan bu dediğim anlarda tehlikeli atak yedik
Biraz şanslı olsa; 3 asist ile bitirirdi.Yav rakip yarı sahaya geçtiği anda orta açma olayı bir bizim ligde var zaten. Caner gibi 40 metreden orta açanlara manyak gözüyle bakarlar başka yerde.
O yüzden çizgiye inmeye çalışıyor ki kaç kere de başardı bunu. Kılınç'a pası %100lüktü. Havadan ortaları da fena değildi ki pasör bir kanatla fazlasını da yapabilir.
Karşısında da ligin en iyi sol açığı vardı Nwakame'den sonra.