Stefan Ergun
Parçalı Üye
- 3 Eylül 2012
- 3.024
- 2.442
- 1.273
Sabri Sarioglu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen sabrinin hayati boyunca kac kere orta yapabildigini gorebildin ? Adam ayaginin tozuyla ilk macinda kac tane yapti.Sabri Sarioglu
Bence Sabri'nin Galatasaray kariyeri gayet basariliydi yani Yedlin'i Sabri'ye kotu oyuncu diye benzetmedim. Hızlı ama biraz dengesiz bir oyun stili var gibi geldi bana, kademe hatası yapıp hızıyla telafi etmeye calisacak gibi.Sen sabrinin hayati boyunca kac kere orta yapabildigini gorebildin ? Adam ayaginin tozuyla ilk macinda kac tane yapti.
Yedlin Feg kanadı ben de iyi olur diyordum ama rakipler uçak indirir oraya. Bu ilk maçıydı zaman tanıyalım yine de
Sabri gibi bir efsaneye haksızlık olmuş rdashSabri Sarioglu
@Keramettin TANRIVERDİ yapmisti o yorumu bire bir tuttu ilk 90 dakikadaGelmeden once biri defansif olarak bire birlerde vasat ve adamini kacirabiliyor ama ofansif yonu saglam demisti, bu macta da gormus olduk. Bindirmeleriyle fark yaratacak gibi. Defansif yonunu degerlendirmek icin bir kac mac daha beklemek lazim.