#2 DeAndre Yedlin

Takımdaki en isabetli pas atan bek; savunma yönü zayıf ama içerideki maclarda efektif olma.ihtimali yuksek ve hızlı...
Zaten eksiksiz olsa Newcastle bırakmazdı.

Savunması iyi değil ama çok atlet. Ligin en teknik kanadına karşı arada rezil olsa da mağdur etmedi en azından. Golde asisti yaptı, 2. yarıdaki en değerli 2 pozisyondan 1'inin içindeydi. Bundan iyisini almak için Eboue'nin en bitik halindeki gibi 3 ay pazarlık yapıp 3.5'luk olmak gerekir zaten. Linnes-Şener gidince önüne daha iyi bir adam alınabilir ama olmazsa da ağlanıp sızlanacak kadar kötü bir oyuncu değil.

baskı yenilen her maçta bekler kötü oynadı kafasından vazgeçmeniz lazım.

3 puan aldıysak 1.5 puanı bu adam sayesinde..

bu maç değerlendirilmesi için ölçüt değildi. ikinci yarı topla oynama yüzde 80 e 20. pas sayımız 91, bunun 50 küsuru isabetliymiş. rezaletti. adamlar akın akın geldiler ikinci yarı. her saniye davidson gibi bir adamla mücadele etti ikinci yarı. dünyanın en iyi sağ beki dahi olsa muhakkak pozisyon verir. şansına 11 çıktığı 2 maç da alanya'ya denk geldi. bundan sonraki maçlarda ne olup olmadığını, katkı verip veremeyeceğini anlarız

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu maç değerlendirilmesi için ölçüt değildi. ikinci yarı topla oynama yüzde 80 e 20. pas sayımız 91, bunun 50 küsuru isabetliymiş. rezaletti. adamlar akın akın geldiler ikinci yarı. her saniye davidson gibi bir adamla mücadele etti ikinci yarı. dünyanın en iyi sağ beki dahi olsa muhakkak pozisyon verir. şansına 11 çıktığı 2 maç da alanya'ya denk geldi. bundan sonraki maçlarda ne olup olmadığını, katkı verip veremeyeceğini anlarız

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu mac iyi oynadi zaten,mactaki istatistikleri de iyi

Defansta kötü yollayalım hemen.

Diğer sitelerde en düşük 7.3. 7.6 ve 7.8 olanlarına da denk geldim bu ss Twitter'da paylaşılmış ama sitesini bulamadım..
EusQurkXUAAbFY8

Alanyaspor - Galatasaray maçında en fazla top kapan oyuncu DeAndre Yedlin oldu.

Topla buluşma: 44
Kazandığı ikili mücadele: 11
Kaptığı top: 6
Sahipsiz top kazanma: 4
Uzaklaştırma: 3
Pas arası: 2

Karne. https://t.co/fKs5rqLEQI

Bu istatistiklerin yüksek olması normal maçın büyük bölümü onun kanadinda geçti.. ters taraftaki Ömer'in belki düşüktür ama o zaten bu takımda yedek bile olmayı hak etmiyor..
Ben savunma anlamında maalesef eksiklerini görüyorum .. Tabi karşısında davinson olduğunü da unutmamak lazım 11 yedlinin hakkıdır şu görüntüyle ama sıkıntılı kanatlara karşı linnesi de düşünebiliriz zaman zaman.. Ofansif katkısını nispeten kolay maçlarda çok merak ediyorum adam bir geldi zaten direk 2 maç alanyaya karşı oynadı.. müthiş hücum katkısı alabiliriz

Bu istatistiklerin yüksek olması normal maçın büyük bölümü onun kanadinda geçti.. ters taraftaki Ömer'in belki düşüktür ama o zaten bu takımda yedek bile olmayı hak etmiyor..
Ben savunma anlamında maalesef ciddi eksiklerini görüyorum .. Tabi karşısı da davinson olduğunü da unutmamak lazım 11 yedlinin hakkıdır şu görüntüyle ama sıkıntılı kanatlara karşı linnesi de düşünebiliriz zaman zaman..
Önünde aynı oyuncuyla maça çıkmadı sanırım henüz, keza sağ içte de hatta stoperde de yanındaki oyuncu değişti.

Kadıköy üstüne karda üstüne Antalya'da maça çıktı.

Bu kadar değişken olan ortamda sadece olumlu noktalara takılıyorum ben bir süre.

yaptığı bindirmede yapılan müdahale penaltı mıydı?

Geri
Üst Alt