#2 DeAndre Yedlin

Arda ve Babel'e rağmen iki Alanya maçında da gayet iyiydi.

Arda-babel büyük problemdi.. yedlinin penaltı pozisyonunda oraya kadar kovalayıp topa dokunan davidsondu..aynı davidson bizim sağ tarafta çadır kurdu resmen..hem hücumda çok istekliydi hem defans yaptı.. yedlin henüz bu tarz bir adamla oynayamafi Oğulcanla falan oynasa defolari daha az görünebilir.

Bilmiyorum forumda çok gömülüyor ama ikili mücadelelerde ayakta kalan, top kazanan hatta sahipsiz topları kapan bir Yedlin vardı üstüne üstlük yaptığı anormal asisti de hesaba katarsak Muslera ve Luyindama ile birlikte maçın adamı diyebilirim bir de attığı gol için Emre Kılınç'ın da ismi olmazsa haksızlık yapmış olurum

Ben Yedlin'i çok sevdim forumdaki çoğu arkadaşın aksine, tamam Davidson'a karşı bir-kaç pozisyonda zorlandı ama atletizmiyle ciddi fark yarattı bu maçta Luyindama ve Yedlin yerine Donk ve Linnes oynamış olsaydı ne demek istediğimi görürdük çok daha net olarak

Screenshot_20210220-233413_Twitter.webp

Bu istatistiklerin yüksek olması normal maçın büyük bölümü onun kanadinda geçti.. ters taraftaki Ömer'in belki düşüktür ama o zaten bu takımda yedek bile olmayı hak etmiyor..
Ben savunma anlamında maalesef eksiklerini görüyorum .. Tabi karşısında davinson olduğunü da unutmamak lazım 11 yedlinin hakkıdır şu görüntüyle ama sıkıntılı kanatlara karşı linnesi de düşünebiliriz zaman zaman.. Ofansif katkısını nispeten kolay maçlarda çok merak ediyorum adam bir geldi zaten direk 2 maç alanyaya karşı oynadı.. müthiş hücum katkısı alabiliriz

nasıl onun tarafında geçti ya , efecan ile tayfun ikinci yarı full paslaştı sağda

Bu istatistiklerin yüksek olması normal maçın büyük bölümü onun kanadinda geçti.. ters taraftaki Ömer'in belki düşüktür ama o zaten bu takımda yedek bile olmayı hak etmiyor..

nasıl onun tarafında geçti ya , efecan ile tayfun ikinci yarı full paslaştı sağda

Aynı orandaymis biri %37 diğeri %38

Önünde kerem oynasin hic siritmaz.
Arda artik 2ci yarilarda girmeli.
Oyunu Kontrol etmek icin gerisi kereme haksizliktir.

Alanyaspor - Galatasaray maçında en fazla top kapan oyuncu DeAndre Yedlin oldu.

Topla buluşma: 44
Kazandığı ikili mücadele: 11
Kaptığı top: 6
Sahipsiz top kazanma: 4
Uzaklaştırma: 3
Pas arası: 2

Karne. https://t.co/fKs5rqLEQI
Forum kitlesinin kalitesi düştü diyebilir miyiz? Umarım 5 seneye antu iqsuna sahip olmaz yeni gelenleri oluşturacağı kitle

Oyuncuların yapabileceklerini çoğu zaman oynadıkları takımlar belirliyor, bu tweet iyi bir örnek olmuş. Disiplinli oyunla oyuncu yeteneklerini kısıtlamayı ayırt edebilmek lazım.

Geri
Üst Alt