#2 DeAndre Yedlin

Adam eksiltme yeteneği biraz daha olsa kesinlikle sağ ön oynarmış aslında arkasına sarkacak 3 stoperli sistemde sağ koridoru kullanan bir oyuncu olarak gayet güzel performans gösterebilir ...

gs nin zaten pas ve gecis oyununu ust duzeye cikarmak ve geride yakalaninca daha kontrollu olmasi icin 532 gibi bisi oynamasi lazim leipzig falan gibi. takimdaki kisitli pas kalitesi artip oyunu acma ve baskiyi kirma daha rahatlar ama tabii oynaticagin oyuncularin yedekleri olmamasi gibi buyuk problem var ve saracci surekli eksik

Bindirmeleri sürati çabukluğu vs çok iyi de bu kadar savunmadaki savrukluğu tarık çamdalı hatırlatıyo bana inş sonu benzemez

Saracchi gibi bir sol bekimiz varken, defansı zayıf ikinci bir beki kaldırabilir miyiz emin değilim. Avrupa’dan bahsediyorum, lakin Türkiye’de de zaman zaman iş açabilir.

Saracchi gibi bir sol bekimiz varken, defansı zayıf ikinci bir beki kaldırabilir miyiz emin değilim. Avrupa’dan bahsediyorum, lakin Türkiye’de de zaman zaman iş açabilir.

Ben hala daha defansı zayıf laflarına inanmıyorum. Türkiye için defansı ortalama bir bekin üstünde. Hatta çalım yediğinde çok rahat hızıyla tekrar kapatıyor. Sırf yorumcuların EPL kanatlarına göre defansı bir tık düşük demesinden kaynaklı bir önyargı var. Yoksa defansı ciddi manada iyi.

Ben hala daha defansı zayıf laflarına inanmıyorum. Türkiye için defansı ortalama bir bekin üstünde. Hatta çalım yediğinde çok rahat hızıyla tekrar kapatıyor. Sırf yorumcuların EPL kanatlarına göre defansı bir tık düşük demesinden kaynaklı bir önyargı var. Yoksa defansı ciddi manada iyi.
Aynen oyle Gedson super gedson harika diyen adamlar Sinan diye bir adami dinledkkten sonra acaba bassrisiz mi olacak filan demeye baslamislardi

EvF04reXcAMlmmF.webp

Geri
Üst Alt