#2 DeAndre Yedlin

Bu formasyonda bekler bir şey yapamaz zor formasyonda oynamaya çalışıyoruz.

maçı kafamda tekrar tekrar oynuyorum ve kesinlikle bu maçı sabote eden adamın bu olduğunu düşünüyorum. günah keçisi bu lavuk olmalı

Ya takımın yarısı maldı bugün ama bu kadarı da olmaz ya.

3-3te akıllı hoca maçı tutar çevirirdi, rezalet hamleler ya, söyleyecek bir şey bulamıyorum artık.

Defanslar bire bir kalıyorsa senin zaten planın da yoktur defans anlayışın da yoktur.

fegh -arda ikilisine göbeği emanet etmek zaten tüy dikmek oldu.. feghouli yedlinin kırmızıdan önce resmen soldan kaçan adamı bıraktı orada kılınç falan olsa öyle saçma bir atak bile yemezdik..

Geldiği zaman Epl görmüş şöyle böyle dediler

Ama en ufak bir numarasını görmedik şu ana kadar

Neden golü attın?

Faul veriyorsan sarı vermelisin ama bu pozisyon çok ortada, aşağıdan Rizeli oyuncu takıyor ayağı, yukarıdan çekme de çok hafif.
Gidip izlese Rizeli oyuncuya sarı çıkması lazım.

Bu bizim kötü oynadığımız gerçeğini değiştirmez.
5 forvetle çıkıp oyun tutamazsın.
Falcao Mostafa yapıyorsan bir de yanına Akbaba olmaz.
Etebo yalnız başına hiç olmaz.
Orta sahaya tek destek Emre Kılınç çıkmaz.
4 tane kanat oyuncusu aynı anda sahada olmaz.
Bunların hepsi yetmedi bir de Luyindama forvete geçiyor.
Böyle bir günde Donk'u da forvete koyar şimdi dedim, ama beni yanılttı.

Gscimbom mobil

sözleşmesi kaç yıllık inş 1.5 yıllıktır çünkü linnes ten net kötü
Omar dan net kötü
insan zekası baya vasat. o penaltıdan faule dönen pozisyonda çevre kontrolü yapabilse rakibin yanında koşup bozardı asla rakibi indirme çekme vs yapmazdı. iki kişi kademeye girmişti bizde çünkü.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abartı yorumlara gerek yok ama oldum olası dengesiz futbolculara kıl olmuşumdur.

Fakat linnes de aynı bokun laciverti hatta daha beteri konuşmak için konuşmayın o yüzden

Bu linnes ve omarı topla bir mariano etmez maalesef.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İtirazdan falan yemedi kırmızıyı ya pozisyona sarı verildi ama bu berbat oynadığını değiştirmez.

Mariano'dan buralara gelmek üzücü. Bu sezon bile izlediğim oyuncuydu ve Rosier etkisi yapacağını düşünüyordum ama yanılmışım.

Golü atti Mac 2 1 oldu kral olucakken maci veren adam haline dönüstü bizim takimda hersey mümkün.
Asil sarrachi ve emre kilinc vermistir bu maci. Yedlin yine hamle yapip oyuncuyu durdurmaya ugrasti digerleri karsi tarafa resmen gol attirdi.

Yani Kural hatasi mi?

Kural hatası değil. Hakem eskileri vardan şifreli tiyolar geldiğini söylüyorlardı. Direk demeselerde ikinci sarı veya ilk sarı vs için varla iletişim kuruyorlar. Daha önceden belirledikleri şifreli kelimelerle..

Kural hatası değil. Hakem eskileri vardan şifreli tiyolar geldiğini söylüyorlardı. Direk demeselerde ikinci sarı veya ilk sarı vs için varla iletişim kuruyorlar. Daha önceden belirledikleri şifreli kelimelerle..
Ya o degilde luyindama eliyle cakti hemen sariyi yedi. Ilk yari marcaoya benzerinde yapilana yine sari verilmedi.
Hep bizemi bu dirsek pozisyonlar?
Bana hakemler iyi niyetliydi demesin. Hata yapacak pozisyon yoktu iste. Yoksa o niyetlerini yine o 1 metre disarda olan penaltida gösterdiler.

Geri
Üst Alt