#2 DeAndre Yedlin

Yeteri kadar kredi verdik kendisine. Bu kadar rezalet bir bek performansı görmedim yakın zamanda. Defansif pozisyon almasını, önünde oynayan kanat ile rol paylaşımı yapmıyor, tek yaptığı iş hayalet pres ve oyundan düşmek. Boey yokken çok canımızı sıkacak bir adam.

Uzun yillardir bizim takimda gördügüm en yeteneksiz sag bek olabilir.

Sabri falan demissiniz, evet Sabri bunu top diye oynar.

Hayalet gibi futbolcudur... İçinden rahatça gecebilirsin, eğer çok uslu bir futbolcu veya taraftar olursanız yedlini görebilirsiniz...

adam kötü bile oynamıyor. savunma ile alakası yok resmen. pek çok pozisyona kameranın kadrajına dahi girmedi

İlk geldiği günden beri yazıyorum. Bu adam defansı bilmiyor. Futbolculuğu bile meçhul. Hızı dışında hiçbir özelliği yok öne çıkan. Leş.

Tarık çamdaşl kılıklı

Şu şekil tutup konteynerın içine atın floryada

images.jpeg.webp

Galatasaray a geldiğinden beri ceza sahasına toplam 300 orta yapıp başarı oranını en fazla 300 de 1 veya 2 de tutmayı nasıl başardığını merak ettiğim kalp krizi nedeni şahıs ...

Devre arası gönderelim. Premier lig geçmişinin hatrına elbet bir alıcısı çıkar.

Acccayip kötüydü bugün. Yediğimiz ikinci golde gerizekalı olmayan herkes Hamsikin topu çekeceğini anlardı ama bu arkadaş uçarak kendini siper etmeyi tercih etti ve pazara gitti.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acccayip kötüydü bugün. Yediğimiz ikinci golde gerizekalı olmayan herkes Hamsikin topu çekeceğini anlardı ama bu arkadaş uçarak kendini siper etmeyi tercih etti ve pazara gitti.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah kaymaz önüne dedim koşuyu yaparken korktuğum başıma geldi. Yedlin den sonra 3 kişinin öne basması da ayrı komikti.

En az ts un kaleciye kısa pas sonrasi yediği gol kadar basit hatalar şunlar. Yazık oluyor puanlara.

GSCimbom Mobile App

Linnes'den kötüsünü bulmak başarı :)

Geri
Üst Alt