#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

Sakatliktan sonra ilk maci olmasina ragmen bence gayet iyiydi.

Bence Servet'in hazır taliplisi varken iyi bir paraya satılıp yerine Emre oynamalı.Servet ne kadar iyi oynasa da çok tehlikeli hatalar yapabiliyor.

Meira çok daha fazla yapıyor.O nedenle Servet sezon sonuna kadar kesin kalmalı :)

Üç tane iyi stoperimiz var Emre Aşık yerine Semih'i alırız paf takımdan hiçbirini göndermeye gerek yok!

shabani_nonda__emre_gungor_.jpg

Emre Güngör ve kankası Nonda :D

Emre güngör bu takımda banko oynar..

İki eksiği var..

-Soğukkanlı değil..(bu galatasarayda oynadıkça büyük maç aşılır diye düşünüyorum)

-Topu oyuna olumlu sokamıyor..(Buda fazla önemli değil yanında meira varsa o çıkarır zaten..)

Bülent popescu olayı.. :)

Emre güngör bu takımda banko oynar..

İki eksiği var..

-Soğukkanlı değil..(bu galatasarayda oynadıkça büyük maç aşılır diye düşünüyorum)

-Topu oyuna olumlu sokamıyor..(Buda fazla önemli değil yanında meira varsa o çıkarır zaten..)

Bülent popescu olayı.. :)

Aynen katılıyorum.Sezon sonu Servet gönderilebilir iyi bir fiyata.E.Güngör Meira ikilisi oynar.

Serveti neden gönderiyorsunuz Meirayi gönderin ya:mad:

Serveti neden gönderiyorsunuz Meirayi gönderin ya:mad:

Meira her ne kadar şuanlık defansif olarak vasat oynasada..(Normalde fazla izlemedim galatasaraya gelmeden önce kendisini o yüzden defansif meziyetleri bu kadar mı formsuz mu konusunda emin konuşamıyorum)

Topu oyuna sokmada meiraya ihtiyacımız var..Şl de ileri top şişiremeyiz sürekli..:D

Iste ben bunu anlamiyorum onur. Topal, Ayhan gibi ön liberolarimiz varken onun ileriye top cikarmasina gerek yokki.. Bize kesici stoper lazim bunuda Meira yapamiyor.. Ha bazilari diyo düzelecek diye yarim sezon bekledik düzelmedi bi yarim sezon daha bekleriz onlarin hatri icin:D

Iste ben bunu anlamiyorum onur. Topal, Ayhan gibi ön liberolarimiz varken onun ileriye top cikarmasina gerek yokki.. Bize kesici stoper lazim bunuda Meira yapamiyor.. Ha bazilari diyo düzelecek diye yarim sezon bekledik düzelmedi bi yarim sezon daha bekleriz onlarin hatri icin:D

Vay be bazıları olduk iyi mi!

Oyy kiyamam ben sana:D

Düzeltiyoruz!

Sinanimin hatri icin bi yarim sezon daha bekleyecegim:D

Oyy kiyamam ben sana:D

Düzeltiyoruz!

Sinanimin hatri icin bi yarim sezon daha bekleyecegim:D

Eyvallah abi sana mahçup olmak istemiyorum gerçekten genelde eleştirdiğin için haklısın ama bende Meira'ya karşı acımasız olamıyorum inşallah düzelir!

Meira lig için değil avrupa için ideal oyuncu.Geçen senede bu kadro da Topal Barıs gibi dinamolar Servet ve Emre G. gibi savasçı futbolcular vardı ama takımda bir panik vardı.Avrupada bizi vasat yapan.İste bu sezon bu ortadan kalktı.Ben olsam ligde Servet Emre G. Avrupa da Meira Servet ikilisini oynatırım.

Emre, Servet ve Aşık'ın yokluğunda sırıtmayacaktır. Güveniyorum Emre'ye.

Ne zaman girdi ne zaman çıktı anlayamadım 10 dk.da falan 2 sarıyla atıldı heralde şaşırttı beni baya.

Yaptığı ilk haraket sarı kart değildi aslında ama ikinci haraket direk kırmızıydı...

Cezalı olmasına üzülebiliriz, ama bu formuyla Sivas maçında bir fiyasko olurdu, iyi ki Malatya'ya patladı.:rolleyes::confused::)

Geri
Üst Alt