#2 Fehmi Emre Güngör

hangi maçta oynadı renktaşlar? en son herta maçında oynadı ve orada sakatlandı beşiktaş maçında yedeklerde bile yoktu. Acilen iyileşmesi gerek defans hep pozisyon veriyor..

servet - meira nın arkasında sans buldugunda hatasız oynuyor.. Gelecegin Banko Defans oyuncusu olabilir...

Cevap: #2 Emre Güngör

En kısa zamanda sahalara dönmesini ve formayı Meira'dan almasını istiyorum. Topu oyuna sokmada kendisini biraz daha geliştirmesi gerekir.

Nasıl bir sakatlık bu:o bir mac oynuo heh tamam diyoruz bi duyuyoruz Emre en az 2 hafta yok:mad:

En kısa zamanda sahalara dönmesini ve formayı Meira'dan almasını istiyorum. Topu oyuna sokmada kendisini biraz daha geliştirmesi gerekir.

Önce düzenli bir şekilde 5-10 maç yapsın hiç sakatlanmadan ondan sonra Meira'nın yerini alabilirse alır,Kendini gösteremiyor böyle,ben ne ara sakatlandığını da çözebilmiş değilim.

İnşallah Sivas maçına yetişir,Meiranın yoklugunda mutlaka oynaması lazımdır.

Emre gün sayıyor

Lige verilen araya rağmen Emre Güngör çalışmalarını sürdürüyor. Sakatlığı hemen hemen geçen oyuncu, ligin ikinci yarısında takıma katılmayı istediğini söyledi. Hocalarının verdiği özel programla hazırlıklarını sürdüren Emre, "Formamı çok özledim" açıklamasını yaptı.

O formasını özledi bizde onu özledik...!!!

Emre-Servet-Meira

Hadi bakalım ligin 2. yarısında güzel bir çekişme olcak

Seni çok özledik Emre. Bir an önce seni sahada görmek istiyoruz.

Hala tam olarak iyileşemedi mi?Çok özledik.

Benim kafami karistiran bir olay var. Emre Euro da sakatlanmisti aylarca sahalardan uzak kaldi.

Sonra iyilesti.Sahalara döndü.1 mac oynadi yine aylarca sakat.

Bu olay nedir? Nasil aciklanir? Sadece sansizlik mi???

Cünkü ilk kez basimiza gelmiyor.Bircok futbolcuda ayni hadiseyi yasadik

Benim kafami karistiran bir olay var. Emre Euro da sakatlanmisti aylarca sahalardan uzak kaldi.

Sonra iyilesti.Sahalara döndü.1 mac oynadi yine aylarca sakat.

Bu olay nedir? Nasil aciklanir? Sadece sansizlik mi???

Cünkü ilk kez basimiza gelmiyor.Bircok futbolcuda ayni hadiseyi yasadik

M.Topal,Linderoth.

İnşallah yine hevesimiz kursagımızda kalmaz 1 mac oynar 10 mac yatmaz!

Geri
Üst Alt