Kadir Tugay
Ulubatlı Souness
- 14 Aralık 2008
- 30.755
- 1
- 1.483
Cevap: #2 Emre Güngör
ŞAmpiyonluk için 2007-2008'de ki gibi ona çok ihtiyacımız var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Güngör ateşlendi!
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir verimli olamayan Emre Güngör, Lucas Neill'ın transferini duyunca performansında aşama kaydetti.
Antalya kampının ilk günlerinde takımdan ayrı kalan genç stoper, özellikle son iki günde yapılan çalışmalarda göz kamaştırdı. Takımdaki forvetlere geçit vermeyen Güngör, “Forma rekabetinde ben de varım” mesajı verdi.
Emre Güngör Sağlam dönecek; ortalık kapaktan geçilmeyecek :2_thumbs_up_-_anima
Aynen katılıyorum.Bir iyileşse burda atıp tutanları görmek istiyorum.Servet,Neil,Gökhan,Ali Turan,Emre Aşık arasaında potansiyeli en yüksek oynamasını istediğim ilk oyuncu emredir.
Aydında potansiyel var kiralık gitsin diyenler emre hemen gitsin diyorlar.Siz aydında emreden fazla ne gördünüz?Biri sakatlıktan dolayı oynayamıyor diğeri keyfinden.[/QUOT/
BIR IYLESSE......................!!Her masal oyle basliyor :evilsmile::evilsmile::evilsmile:
Bir iyileşse ortalık toz duman.. sanki Puyol'dan bahsediyoruz![]()
Bizde Bercelona değiliz.
emre de Galatasaray'a ilaç olacak ya da level atlatacak oyuncu değil.
Songun afrika kupasına gittiği sezon o yarım devrelik performansıyla gayet level atlattırmıştı bize.Topu oyuna sokabilme özellikleri,yerden kesiciliği ve agresifliğiyle oldukça başarılıydı.
Emre yi oyunuyla Servet inde performansını arttırmasını sağlamıştı...